Товарна Мрежа на Багажникот на покривот за Автомобили &засилувач; Теренци, 3х4 стапки Тешка Латекс Товарна Мрежа со 12 Метални Карабини, Двојна Еластичност, 3 'х 4' се П?

Товарна Мрежа на Багажникот на покривот за Автомобили &засилувач; Теренци, 3х4 стапки Тешка Латекс Товарна Мрежа со 12 Метални Карабини,

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

1, ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Изработен од латекс од 5 мм, може да се прошири на 6' х 8 ' и може да издржи голема тежина за да ги задоволи различните потреби на вашиот живот 2, СУПЕРИОРНА БЕЗБЕДНОСТ : Дизајнирана Со тесна мрежа од 4" х 4 " со рачно изработено јазли за дополнителна сигурност и јачина спречува паѓање на мали стоки. 3, КОРИСТЕТЕ ОГРАНИЧУВАЊА : КОМПАТИБИЛЕН СО ПРОДОЛЖЕНА КОРПА НА ПОКРИВОТ, ПРЕГОЛЕМИ ЛАВИЦИ И МАЛИ КАМИОНИ (Такома, Колорадо, Граница, итн.НЕДОВОЛНО ГОЛЕМ ЗА КРЕВЕТ ЗА КАМИОНИ со ЦЕЛОСНА ГОЛЕМИНА (Ф150, Сиера, Титан, Тундра, итн. 4, ПРАКТИЧНО СКЛАДИРАЊЕ : мал волумен за складирање без проблеми под седиштето на автомобилот, во багажникот или во гаражата. 5, УДОБНА ИНСТАЛАЦИЈА : 12 метални токи за планинарење за да спречите паѓање на товарната мрежа за време на транспортот. 1, ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Изработен од латекс од 5 мм, може да се прошири на 6' х 8 ' и може да издржи голема тежина за да ги задоволи различните потреби на вашиот живот. 2, СУПЕРИОРНА БЕЗБЕДНОСТ : Дизајнирана Со тесна мрежа од 4" х 4 " со рачно изработено јазли за дополнителна сигурност и јачина спречува паѓање на мали стоки. 3, КОРИСТЕТЕ ОГРАНИЧУВАЊА : КОМПАТИБИЛЕН СО ПРОДОЛЖЕНА КОРПА НА ПОКРИВОТ, ПРЕГОЛЕМИ ЛАВИЦИ И МАЛИ КАМИОНИ (Такома, Колорадо, Граница, итн.

Основните својства

Додатоци на производот