Gadget Gadget Око алатка за шминка чешел чешел 24 парчиња Водич за трепки чешла за трепки алатки за трепки, апликатори за маскара, алати за алатки за алатки за маскара маск?

Gadget Gadget Око алатка за шминка чешел чешел 24 парчиња Водич за трепки чешла за трепки алатки за трепки, апликатори за маскара, алати за

Това е достапна
DEN 139.04
Количина на стоки:

Произведено со супериорни материјали, практични и издржливи за долгорочна употреба Помогнете да примените маскара без досадни отпечатоци и да постигнете долги и густи трепки. Количината е доволно за да ја користите и можете да ја споделите оваа корисна алатка за шминка со вашите пријатели и колеги. Секоја алатка за трепки ги комбинира престилка на горниот очен капак, престилка на долниот очен капак и трепките заедно. Овој сет на алатки за трепки е специјално дизајниран за перм и шминка за трепки. Произведено со супериорни материјали, практични и издржливи за долгорочна употреба. Помогнете да примените маскара без досадни отпечатоци и да постигнете долги и густи трепки. Количината е доволно за да ја користите и можете да ја споделите оваа корисна алатка за шминка со вашите пријатели и колеги. Секоја алатка за трепки ги комбинира престилка на горниот очен капак, престилка на долниот очен капак и трепките заедно. Овој сет на алатки за трепки е специјално дизајниран за перм и шминка за трепки. Опис Производство со добри материјали, практични и издржливи за употреба на термин. Лесен за употреба, можете да ги поставите овие чувари на маскара под очите кога нанесувате маскара, што може ефикасно да размачка или паѓа, а потоа да ги четкате трепките со чешел за трепки за да ги исчистите и да ги уредувате.

Основните својства

Додатоци на производот