Прекинувач За НС Прекинувач-innoAura 18 Во 1 Пакет Додатоци За Прекинувачи Со Кутија За Носење Прекинувач, Кутија За Прекинувач, Заштитник На Екранот На Прекинувачот, Др?

Прекинувач За НС Прекинувач-innoAura 18 Во 1 Пакет Додатоци За Прекинувачи Со Кутија За Носење Прекинувач, Кутија За Прекинувач, Заштитник

Това е достапна
DEN 367.84
Количина на стоки:

€18 Во 1 NS Switch Bundle Q-овој комплет за додатоци за Прекинувачи вклучува : прекинувач за носење x 1, прекинувач joycon cover x 2, приклучен прекинувач заштитен случај x 1, држач за Прекинувач x 1, прекинувач за игра x 1, заштитник на екранот на Прекинувачот x 2, држачи за Палецот x 6, налепница за Везење x 2, Симпатичен Приврзок x 1, прекинувач stylus x 1 Задоволете ги сите ваши основни потреби за додатоци за прекинувачи. ®Пренослив И Обука На Мозокот") како и пишување на хартија. 4-агол прилагодлив држач за прекинувач со влез на кабел за полнење може да помогне во подобрувањето на вашето искуство со гледање. ●Совршен Подарок За Ентузијаст За Прекинувачи-овој пренослив пакет на прекинувачи вклучува основни заштитни додатоци за Прекинувачи и други додатоци (пенкало за игла,држач за прекинувачи) . Не само што е пријателски за патување, туку и ги одржува сите ваши додатоци за прекинувачи во ред.Совршен подарок за корисникот на прекинувачот. Забелешка : конзолата ЗА ПРЕКИНУВАЧИ НА НС, Џојкон и картички за игри не се вклучени во пакетот.

Основните својства

Додатоци на производот