Вентилатор ЗА Оџак УЗИЈА, Евакуатор За Чад Од Оџак, Вентилатор ЗА Издувни Гасови ОД 120w Камин, Вентилатор За Издувни Гасови За Оџаци За Домаќинство,Вентилатор За Изд?

Вентилатор ЗА Оџак УЗИЈА, Евакуатор За Чад Од Оџак, Вентилатор ЗА Издувни Гасови ОД 120w Камин, Вентилатор За Издувни Гасови За Оџаци

Това е достапна
DEN 1092.96
Количина на стоки:

* Многу е погоден за додатоци за оџаци Нацрт-вентилаторот предизвикан од оџакот генерира вшмукување и предизвикува брзо испуштање чад за да спречи чадот да не може непречено да излезе од грипот поради лошиот оџак. * Електричен Вентилатор За Поттикнување На Нацрт Помага Во Издувните Камини, Печки За Пица, Печки На Дрва, Вентилатор ЗА Оџак ОД 120w за Дијаметар на Димни гасови 9-11см/11-12, 5 см/13-21см. * Овој Тип На Индуциран Нацрт Вентилатор се Користи на Оџаци /Камин За Домаќинство , а Температурата на Излезот не Треба да Надминува 80 Степени. Индуцираниот Вентилатор За Нацрт Треба да биде Оддалечен Повеќе од 6 Метри од Изворот На Пожар.Инаку Индуцираниот Нацрт-Вентилатор ќе Биде Изгорен. * Лесен за инсталирање, многу тивок, погоден за повеќето видови оџаци и не бара да се инсталираат професионални техничари. Не само што чадот ќе се испушти брзо, туку има и одлични перформанси. * Работниот напон на производот е 220v (напон 110 V-120 V, ќе бидеме опремени со конвертор на напон), а нацрт-вентилаторот индуциран од оџакот се користи со оставање на два краја на жицата за поврзување со изворот на енергија. Решете Ги Проблемите Со Чадот-Вентилаторот Што Предизвикува Електричен Нацрт Помага Во Издувните Камини, Печките за Пица, Печките На Дрва - овие вентилатори се дизајнирани специјално за апликации каде што ефикасното работење,малата потрошувачка на енергија, променливата брзина и компактниот дизајн се од најголема важност.

Основните својства

Product name:
Electric Draft Inducing Fan
Voltage:
190-240V
Installation method:
Very simple
Package Included:
1 *Induced draft fan:

Додатоци на производот