Детектор за квалитет на воздухот, стабилен преносен 3 во 1 детектор на јаглерод диоксид за откривање на квалитетот на воздухот за дом за канцелариско училиште за сф?

Детектор за квалитет на воздухот, стабилен преносен 3 во 1 детектор на јаглерод диоксид за откривање на квалитетот на воздухот

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

Користете ги поставките за апликација за мобилен телефон за автоматско вклучување или исклучување на содржината на екранот Споделување на уреди, можете да споделите со најмногу 4 лица. 90 -дневен историски запис за технологија за складирање. Цврстиот електролит хемиски сензор со јаглерод диоксид е сигурен и точен, со стабилни перформанси. Вмрежувањето Wi Fi, далечинското следење и податоците за откривање може да се видат преку мобилни телефони насекаде. Работете преку Интернет 24 часа на ден и во текот на целата година, проверете ги на секои 5 секунди за точно да го сфатите трендот на CO₂ промените. Работете преку Интернет 24 часа на ден и во текот на целата година, проверете на секои 5 секунди за точно да го сфатите трендот на CO₂ промените. Вмрежувањето на Wi Fi, далечинското следење и податоците за откривање може да се видат преку мобилни телефони некаде. 2 различни методи за мрежно поврзување, имено Wi Fi мрежно и жаришта за мобилни телефони за симулирање на Wi Fi мрежи за да им овозможат на уредите да одат на Интернет. Користете ги поставките за апликација за мобилен телефон за автоматско вклучување или исклучување на содржината на екранот. Цврстиот електролит хемиски сензор за јаглерод диоксид е сигурен и точен, со стабилни перформанси. Како да се користи : 1. Вклучете го напојувањето или инсталирајте ја батеријата.

Основните својства

Item Type:
Air Quality Detector
Material:
ABS
Weight:
Approx. 149g / 5.3oz
Voltage:
5V
Current:
1A
Audible Alarm:
Buzzer
Carbon Dioxide Sensor:
solid electrolyte chemical sensor
Carbon Dioxide Detection Range:
400-3000ppm
Carbon Dioxide Accuracy:
80ppm+6%
Working Temperature:
0-50℃
Working Humidity:
30-80%
Network:
WiFi (2.4G frequency band)
Power Supply Mode:
USB power supply or 2 x AAA batteries (battery not included)
Product Size:
Approx. 5.9x5.9x2.5cm / 2.3x2.3x1.0in
Package List:
1 x Air Quality Detector (Battery Not Included):
1 x Manual :
1 x USB Cable:
Note:
When the battery is installed, the USB power supply mode cannot be used.:

Додатоци на производот