Комплет Ракавици За Влечење На Читателот на умот, Безбедни Дупки За Прсти, Текстуриран Нелизгачки Стисок за Шипки За Брадата, Гимнастика, Циркуски Тренинзи, Воздуш?

Комплет Ракавици За Влечење На Читателот на умот, Безбедни Дупки За Прсти, Текстуриран Нелизгачки Стисок за Шипки За Брадата, Гимнастика,

Това е достапна
DEN 729.60
Количина на стоки:

65% сбр, 35% најлон ЗАКАЧЕТЕ СЕ ЦВРСТО-Носете ги овие ракавици за влечење додека работите на домашната лента за влечење, за да го подобрите стисокот, да избегнете лизгање и да помогнете во спречување на плускавци, кинење на кожата и други болни состојби. ДОБИЈТЕ влошки Со Текстура На Стирен-Бутадиен надолу пред овие ракавици за влечење помагаат да се обезбеди цврст стисок што нема да се лизне или лизга додека работите на вашите повлекувања, виси со една рака, брадата, инверзии и други основни фитнес потези. ИЗДРЖЛИВ ДИЗАЈН-Конструиран од издржлив полиестер и неопрен што ја отстранува влагата, овој сет на тешки ракавици за влечење е дизајниран да го издржи стресот на шипките за влечење, опрема за воздушна фитнес, вежбање на столбови и многу повеќе. БЕЗБЕДНО ВКЛОПУВАЊЕ-Интегрирани слотови за вашиот покажувач, средните и прстенестите прсти помагаат да се одржи стабилноста на овие ракавици за подобрување на зафатот за време на интензивни сесии за вежбање. УДОБНОСТ СПОСОБЕН-широките ремени и неабразивниот полиестерски и неопренов материјал се чувствуваат мазни на вашата кожа, што ги прави овие ракавици удобни додека се движат со вас. ЦВРСТО ПРИЦВРСТЕН-Овој сет на ракавици за влечење има тешки затворачи за куки и јамки со прилагодлив ремен за да се обезбеди цврсто, сигурно вклопување на зглобовите од сите големини. СТАНЕТЕ ФИЗИЧКИ-Одржувајте го стисокот за време на интензивни тренинзи за да помогнете во зголемување на силата на горниот дел од телото, градење мускули и зајакнување на јадрото, без да се грижите за испотени дланки. НИСКО ОДРЖУВАЊЕ-Едноставно избришете го со сува или влажна крпа за да ја отстраните нечистотијата, прашината и остатоците по потреба. Земете зафат за фитнес со збир На Ракавици За Повлекување На Читателот на Умот.Ракавиците за влечење обезбедуваат важна услуга за секој што тренира на лента за повлекување, на гимнастичка опрема, на лира/воздушен обрач, свила, столбови или друг апарат. Овие уреди можат да бидат опасни или фрустрирачки кога дланките ви се влажни. Смолата и другите прашоци за сушење дланки можат да направат само толку многу и можат да бидат неуредни или скапи.

Основните својства

Додатоци на производот