5Pack 2000lbs Вклучите Стегач 431,Тешки Вклучите Бравата Стегач За Заклучување На Бравата,Авто Бравата Вклучите Бравата Акција Заклучување За Гуми Превозникот Брава, Пуш?

5Pack 2000lbs Вклучите Стегач 431,Тешки Вклучите Бравата Стегач За Заклучување На Бравата,Авто Бравата Вклучите Бравата Акција Заклучување

Това е достапна
DEN 381.92
Количина на стоки:

Тешка Брава За Приколка : оваа брава за камери е изработена од ладно валани јаглероден челик,галванизиран слој,отпорен на корозијаКапацитетот на држење од 2000 фунти на стегачот за бравата за вклучување на тешки товари е со долготраен.Бравата за акциони завртки за камери е совршена за бравата на портата и бравата за акција на камери. Прилагодливи Брави За Вклучување : Карактеристиките на хардверот за брави се прилагодливи у-стеги тешка камера преку бравата со завртка што може да ви помогне да го прилагодите растојанието за монтирање и силата на клипинг quickly.It една совршена метална брава тешка должност за комплет за заклучување на вратата со акција на камери!. Удобна Рачка : оваа метална спојка за брава е отпорна на корозија,Со масло и отпорни На дамки,црвените винилни цврсти рачки за раце можат да ви помогнат безбедно и удобно работење.Најдобар идеален за брави за капаци за садови за готвење и брави на вратите!. Широк Спектар На Примена : оваа голема стегач за вклучување е брава за брзо ослободување.Совршен избор за стегач за врата,стеги за капаци,брава за заварување,брава за замрзнување,брава за приколка,склопови на тела и друга обработка на дрво со средна големина до тешки апликации.

Основните својства

Додатоци на производот