Автоматски спреј, автоматски спреј од не'рѓосувачки челик, сребрена масло, распрскувач на боја за индустрија 0,5 мм/0,02in, пиштоли за боја

Автоматски спреј, автоматски спреј од не'рѓосувачки челик, сребрена масло, распрскувач на боја за индустрија 0,5 мм/0,02in, пиштоли

Това е достапна
DEN 428.64
Количина на стоки:

Компактен и преносен : Овој распрскувач е мал по големина и преносен, доаѓа со клуч за вас за лесна врска Апликација : Овој распрскувач е мал по големина и преносен, доаѓа со клуч за вас за лесна врска. Тоа е погодно за автоматско производство на вода за прскање на вода, пластична индустрија, итн., И може да се користи и за прскање со чоколадо розин. Автоматски спреј : Овој спреј се користи за автоматско прскање на боја или разни масло со помал притисок на воздухот за да се намали расејувањето на маслото. Изработена легура од не'рѓосувачки челик и цинк : млазницата и иглата се изработени од не'рѓосувачки челик, а телото е изработено од легура на цинк и електропланирано, што е и издржливо. Променлива шема : Со вртење на прилагодувачот на образецот, можете да изберете модели во форма на круг или вентилатор со различни големини. Спецификација : Тип на ставка : Автоматски материјал за спреј : Не'рѓосувачки челик и цинк легура : Силверсперн растојание : 200-300mmspray Начин : Метод во форма на вентилатор и метод на снабдување со кругови : Хранење на притисок Како да се користи : 1. Метод на поврзување : Едната порта е поврзана со боја, другата порта е поврзана со компресиран воздух, а страничната порта е исто така поврзана со компресиран воздух.

Основните својства

Item Type:
Automatic Spray
Material:
Stainless steel and zinc alloy
Colour:
Silver
Spraying Distance:
200-300mm
Spray Way:
Fan shaped and circle
Paint Supply Method:
Pressure feeding
How to Use:
1. Connection Method:
One port is connected to paint, the other port is connected to compressed air, and the side port is also connected to compressed air.
2. Need to be used together with solenoid valve control.:
Package List:
1 xAutomatic Spray :
1 x Wrench:
1 x Manual:
Note:
1. Spraying flammable liquids or paints in an unventilated room is dangerous and may cause a fire or explosion, please always make sure that the room is well ventilated, the humidity is above 50%, and use an explosion proof solenoid valve to help prevent electrostatic discharge.:
2. Never use the spray near electrical outlets or other electrical equipment that may produce sparks.:
3. Only spray with air, do not use other gases (such as nitrogen, hydrogen or carbon dioxide), use of other gases may cause breathing difficulties or explosions.:

Додатоци на производот