Премиер-Линија 9070983 Заостануваат Штитови, Долги, 1/4 инчи Х 1-1/2 инчи, Цинк Легура,

Премиер-Линија 9070983 Заостануваат Штитови, Долги, 1/4 инчи Х 1-1/2 инчи, Цинк Легура,

Това е достапна
DEN 3.33
Количина на стоки:

Големина : 1/4 Инчи Х 1-1/2 инчи Овозможува завртки за заостанување да се инсталираат во бетон, тула и блок. Вметнува во дупка со допирање со чекан додека не се исплакне. Завртката за заостанување го проширува штитот за заостанување на ѕидовите на дупката. Дупчете дупка со дупчалка за ѕидање врз основа на дијаметар на сидро. Сидра за заостанување штит овозможуваат завртки за заостанување да се инсталираат во бетонски и ѕидарски ѕидови. По дупчењето дупка во материјалот, штитовите за заостанување треба прво да се допрат на местото ребрестата страна додека не се израмни со површината. Завртката за заостанување потоа може да се инсталира со клуч или приклучна алатка. Страните на штитот за заостанување се туркаат кон внатрешноста на дупката откако ќе се инсталира завртката за заостанување, со што се заклучува на место.

Основните својства

Додатоци на производот