Qinlorgo RC модел на автомобилски тркала за автомобили, добро фиксирање на алуминиумска легура Антируст универзална алуминиумска легура далечински управувач со автом?

Qinlorgo RC модел на автомобилски тркала за автомобили, добро фиксирање на алуминиумска легура Антируст универзална алуминиумска легура

Това е достапна
DEN 204.64
Количина на стоки:

【Алуминиумска легура】 Chock на тркалото на автомобилот RC е направен од алуминиумски легура материјал, кој е силен, издржлив, отпорен на абење и има долг животен век Design Дизајн на изглед】 RC модел на модел на автомобили во тркала за гуми на автомобили има уникатен дизајн кој е кул и додава луксузен и елегантен изглед на вашиот модел автомобил. 【Добра фиксација】 Не -лизгањето на дното на RC тркалото, помага да се задржи RC автомобилот на место и нема да се повлече на рампите. 【Рафинирани детали】 Алуминиумскиот легура на тркалото има рафиниран изглед и стабилна изведба, со што вашиот RC автомобил изгледа поживописен, кул и практичен. Рафинирани детали : Алуминиумскиот легура на тркалото има рафиниран изглед и стабилна изведба, со што вашиот RC автомобил изгледа поживописен, кул и практичен. 【Алуминиумска легура】 Chock на тркалото на автомобилот RC е направен од алуминиумски легура материјал, кој е силен, издржлив, отпорен на абење и има долг животен век. Design Дизајн на изглед】 RC модел на модел на автомобили во тркала за гуми на автомобили има уникатен дизајн кој е кул и додава луксузен и елегантен изглед на вашиот модел автомобил. 【Добра фиксација】 Не -лизгањето на дното на RC тркалото, помага да се задржи RC автомобилот на место и нема да се повлече на рампите. 【Рафинирани детали】 Алуминиумскиот легура на тркалото има рафиниран изглед и стабилна изведба, со што вашиот RC автомобил изгледа поживописен, кул и практичен.

Основните својства

Додатоци на производот