Украси за вештерки во долна облека, врескаат плашило, летање застрашувачки дух, врескајќи дух Ноќта на вештерките Страшно дух, виси дух на смртта, за градинарски тр?

Украси за вештерки во долна облека, врескаат плашило, летање застрашувачки дух, врескајќи дух Ноќта на вештерките Страшно дух,

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

[Страшило од духови] Ужасно виси, изработено од еколошки и издржливи материјали, лесно лебдат во, многу погодни за декорација на отворено [Застрашувачки висички декор] Страшен и „Грден“ изглед, виси од . Сите овие создаваат гаден и чудна атмосфера, правејќи ја оваа неверојатна декорација на Ноќта на вештерките за вашиот двор. Толку кул за да го имате!. [Отстранлив дизајн] Долгиот пол на може да се одвои. Можете да одлучите за висината на. Според вашите потреби. Кога не треба да го користите, врескањето на духови може да се отстрани, што е лесно за чување и не зазема простор. [Креирај атмосфера] Нашата плашило за врескање е изработено од ткаенини и ПВЦ цевки. Можете да ги залепите во земја. Таа ќе карпа ноќе со високата месечина и ветрот на ветрот за да ги исплаши пријателите. Ако брзината на ветерот е многу голема, ние сепак препорачуваме да купите цевка од не'рѓосувачки челик во продавницата за хардвер за да ја замените PVC цевката за да може да застане подобро. [24 часа Одговори - секое прашање] Ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе одговориме во рок од 24 часа и ќе се обидеме да се потрудиме да го решиме. [Страшило од духови] Ужасно виси, изработено од еколошки и издржливи материјали, лесно лебдат во, многу погодни за декорација на отворено. [Застрашувачки висички декор] Страшен и „Грден“ изглед, виси од . Сите овие создаваат гаден и чудна атмосфера, правејќи ја оваа неверојатна декорација на Ноќта на вештерките за вашиот двор. Толку кул за да го имате!. [Отстранлив дизајн] Долгиот пол на може да се одвои. Можете да одлучите за висината на.

Основните својства

Name:
Scarecrow Decoration
Size:
about 70 * 40 cm/ 27.56*15.75in
Support Rod Length:
about 200cm/ 78.74in
Packing List:
1* Scarecrow Decoration:
Notes:
Due to the lighting effects and shooting angles, there is color difference in the product, please understand.:
Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size :

Додатоци на производот