Надграден USB Микрофон За Компјутер, Микрофон За Игри, Подкаст, Пренос Во Живо, YouTube НА КОМПЈУТЕР, Микрофон Студио Пакет Со Прилагодување Рака Штанд, Одговара За Windows &?

Надграден USB Микрофон За Компјутер, Микрофон За Игри, Подкаст, Пренос Во Живо, YouTube НА КОМПЈУТЕР, Микрофон Студио Пакет Со Прилагодување

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

€Надграден USB Mic Set Que Tr-PRO-057 USB Микрофон е најновиот USB кондензатор микрофон Со најновата технологија за опкружување на полето за звук и чипот за намалување на бучавата, микрофонот за снимање го прави вашиот глас појасен од кога било досега. €Дизајн на приклучок и Репродукција® микрофонот Tr-PRO-057 trophyrak е лесен за поврзување И Со mac и со windows компјутер, нема потреба од дополнителен софтвер за возачот или звучна картичка. Ве молиме Забележете : не е компатибилен Со Xbox и мобилен телефон завршува. ①Лесен Дизајн ● Со практично копче за јачина На звук и копче За Eо, МИКРОФОНОТ ЗА снимање НА ТРОФИРАК USB е многу полесен за употреба. Одлично за Игри, Подкаст, Пренос во Живо, Јутјуб на КОМПЈУТЕР. ●Одличен Звук На Верност ● Опремен Со голема дијафрагма од 16мм, широк фреквентен одговор (20 Hz до 20 KHz) и професионален звучен чипсет, USB mic trophyrak обезбедува совршена комбинација на јасност, топлина, продолжен динамички опсег и висока способност ЗА SPL. Капсулата со кардиоиден кондензатор му овозможува на микрофонот да снима беспрекорен и точен звук и да ја откажува бучавата од околината, совршена за снимање и комуникација. Листа на пакети : USB Mic * 1, Метален Шок Монтирање * 1, Држач За Ножици За Рака * 1, Стегач за Монтирање на Биро * 1, Поп Филтер * 1, Капак За Микрофон Од Пена * 1, 1,5 M USB Кабел А До Б * 1, Упатство за Употреба * 1.

Основните својства

Додатоци на производот