Ленакс 2 Парчиња Пинцети За Продолжување На Трепките Со Влакна, Пинцети Со Прав И Волумен Од 45 Степени, Јапонски Нерѓосувачки Челик, Дизајн На Срца .

Ленакс 2 Парчиња Пинцети За Продолжување На Трепките Со Влакна, Пинцети Со Прав И Волумен Од 45 Степени, Јапонски Нерѓосувачки Челик, Дизајн

Това е достапна
DEN 230.40
Количина на стоки:

УНИКАТНИОТ СОВЕТ ЗА ВЛАКНА : Ќе Ви Помогне Лесно Да Ги Фатите И Волуменските Трепки Материјал : Нерѓосувачки Челик . Со полирана завршна површина, пинцетите се удобни за вашата секојдневна употреба. Намалување на заморот на рацете. УПОТРЕБА : пинцетите се дизајнирани за калемење трепки за да ги задоволат барањата за продолжување на трепките; фино зашилените совети лесно можат да маневрираат во која било насока или агол. ДРУГА УПОТРЕБА : Тие можат да се користат и за изработка на накит, уметност за нокти, поправка на електроника и лабораториска работа итн. Исто така, може да биде подарок за вашите пријатели уметници / почетници. ШТО ЌЕ ДОБИЕТЕ : пинцетите со прав и закривен врв ќе ви бидат испратени во кутија, што може да ви помогне добро да ги чувате и погодно за носење. Пинцетата за ТРЕПКИ со врвови од ленакс ЌЕ БИДЕ ВАШИОТ НОВ ПРОИЗВОД ШТО МОРА да ГО ИМАТЕ! ОГРАНИЧЕНАТА ПИНЦЕТА ЗА ТРЕПКИ ЗА НАПОЈУВАЊЕ Е СОВРШЕНА ЗА ВОЛУМЕН СО РАЧНА АПЛИКАЦИЈА. УНИКАТНИОТ ВРВ ОД ВЛАКНА ЌЕ ВИ ПОМОГНЕ ЛЕСНО ДА ГИ ФАТИТЕ И ВОЛУМЕНСКИТЕ ЛАШРИ И ЌЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА СОЗДАДЕТЕ СОВРШЕНИ ОБОЖАВАТЕЛИ.ПИНЦЕТИТЕ ИМААТ МАСНА ЧИСТА ЗАВРШНИЦА СО ГРЕБЕНИ СО ТРКАЛЕЗНА ФОРМА ЗА ДА ГО ОЛЕСНАТ ДРЖЕЊЕТО НА ПИНЦЕТАТА.

Основните својства

Додатоци на производот