Hjgarden 10pcs жица покритие тркалезна кабелска жица, олеснување на грмушка грмушка за олеснување на цевководот за заштита на електричен кабел за заштита од кабел 5P-4, бел

Hjgarden 10pcs жица покритие тркалезна кабелска жица, олеснување на грмушка грмушка за олеснување на цевководот за заштита на електричен кабел

Това е достапна
DEN 111.84
Количина на стоки:

Материјал : обвивката за тока на кабелот за напојување е изработена од висококвалитетен пластичен материјал PA66, кој е издржлив и еднократно; Идеално за вашиот живот и работа Предности : Целокупниот дизајн на заштитниот ракав на бравата на кабелот за напојување е исклучителен и може да се лизне во дупката на таблата по стегањето, што го подобрува ефектот на употреба; Лесно е да се инсталираат, не се потребни специјални алатки, само притиска во големина : Дијаметар на врзана жица (+-0,5мм) : 5мм/0,20 "; секоја големина : 13,1мм x 11,5мм/0,52" x 0,45 "(LXD) (LXD) (LXD) (LXD) (LXD) (LXD) (LXD) (LXD) ; Модел : 5p-4. Широка примена : обвивката за ток на кабелот за напојување е широко користена во електрифицирана железничка и електрична мрежа за заштита на жицата, заштита на изолација, ракав за кабел за кабел. Материјал : обвивката за тока на кабелот за напојување е изработена од висококвалитетен пластичен материјал PA66, кој е издржлив и еднократно; идеално за вашиот живот и работа. Предности : Целокупниот дизајн на заштитниот ракав на бравата на кабелот за напојување е исклучителен и може да се лизне во дупката на таблата по стегањето, што го подобрува ефектот на употреба; лесно е да се инсталира, не бара специјални алатки, само турка во големина : Дијаметар на врзана жица (+-0,5мм) : 5мм/0,20 "; Секоја големина : 13,1 mm x 11,5 mm/0,52 "x 0,45" (LXD); Модел : 5p-4. Широка примена : обвивката за тока на кабелот за напојување е широко користена во електрифицирана железничка и електрична мрежа за изолација, заштита на изолација, ракав за тока на кабел.

Основните својства

Name:
Power cord fastening protective cable sleeve
Color:
White
Material:
Nylon
Applicable wire diameter:
6.4-7.4mm
Package contents:
10PCS power cord buckle cable cover
Characteristic:
Used to secure cables and prevent cable wear and cutting.:
PA66 material, tough, reusable.:
The overall design process is exquisite, and it can slide into the plate hole well after clamping the wire, improving the use effect.:
Widely used in electric power railway, power grid wire insulation protection, cable buckle sleeve and insulation protection. :

Додатоци на производот