Гранични Прекинувачи 11н 2.4 lb 10A 600VAC 1NC 1NNO Spdt Snap

Гранични Прекинувачи 11н 2.4 lb 10A 600VAC 1NC 1NNO Spdt Snap

Това е достапна
DEN 699.20
Количина на стоки:

Дизајниран за апликации, вклучувајќи машински алати, ракување со материјали, опрема, машини за пакување Дизајниран за апликации, вклучувајќи машински алати, ракување со материјали, опрема, машини за пакување, текстилни машини, градежни возила и камиони за подигнување, овој прекинувач има солидно куќиште и галвански изолирани контакти. Контактите овозможуваат прекинувачот да контролира одделни кола. Тој е дизајниран да врши до 15 милиони операции. Оваа листа е за секој.

Основните својства

Додатоци на производот