Мотор За Намалување на брзината, Куќиште Од Алуминиумска Легура Месинг Серпентина Само Заклучување Dc24v Dc Мотор Со Низок Шум Отпорност На Корозија За Опрема За Авто?

Мотор За Намалување на брзината, Куќиште Од Алуминиумска Легура Месинг Серпентина Само Заклучување Dc24v Dc Мотор Со Низок Шум Отпорност

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

САМОЗАКЛУЧУВАЊЕ : излезната осовина може да се заклучи самостојно и да се фиксира кога моторот не е вклучен, што е посигурно за употреба CW CCW : овој насочен мотор поддржува CW CCW, која насоката на вртење на вратилото може да се промени при менување на насоката на жици. СИГУРНИ МАТЕРИЈАЛИ : обвивката од алуминиумска легура има добра отпорност на корозија и ' рѓа, месинг калемот има подобра спроводливост и помалку топлина. Маслото за подмачкување ја прави силата на триење помала, а операцијата помоќна. МЕТАЛНА ТУРБИНСКА ОПРЕМА : внатрешната опрема за метални турбини тешко се носи, со мала потрошувачка на енергија, бавно покачување на температурата и низок шум, може да издржи различни сурови средини. ПОВЕЌЕ ЦЕЛИ : Широко се користи во опрема за автоматизација, опрема, електронско поле, интелигентен робот, интелигентен електричен, модел на авион и многу повеќе. САМОЗАКЛУЧУВАЊЕ : излезната осовина може да се заклучи самостојно и да се фиксира кога моторот не е вклучен, што е посигурно за употреба. CW CCW : овој насочен мотор поддржува CW CCW, која насоката на вртење на вратилото може да се промени при менување на насоката на жици. СИГУРНИ МАТЕРИЈАЛИ : обвивката од алуминиумска легура има добра отпорност на корозија и ' рѓа, месинг калемот има подобра спроводливост и помалку топлина. Маслото за подмачкување ја прави силата на триење помала, а операцијата помоќна.

Основните својства

Item Type:
DC Geared Motor
Material:
Aluminum Alloy, Brass
Rated Voltage:
DC24V
Test Parameters (When the voltage is DC24V and motor speed is 6000±10% as the standard):
No Load Current (mA):
≤45
Rated Current (A):
≤0.60
Locked Rotor Current (A):
0.9
Package List:
1 x DC Geared Motor :

Додатоци на производот