ЈГ - 1 Д2гп Со Голема Брзина Челик Злато-П Работна Дупчалка, Калај Финиш, Директно Стебло, Бавна Спирала, 135 Степен, 3-5/16 Дијаметар х 4-5/8 Должина

ЈГ - 1 Д2гп Со Голема Брзина Челик Злато-П Работна Дупчалка, Калај Финиш, Директно Стебло, Бавна Спирала, 135 Степен, 3-5/16 Дијаметар х 4-5/8

Това е достапна
DEN 56.32
Количина на стоки:

Спирала на десната рака, пошироки флејти 135 Степен точка агол. Светло Тело Калај слој на работниот дел. Применливо за дупчење во челик, леано челик легиран и нелегиран, сиво леано железо, графит, податливо леано железо. Анси Спецификации исполнети. Вежбата Злато-П има калај со целосна дебелина на врвот. Ова овозможува повисоки стапки на производство и пониски трошоци. Ново дизајнираната точка, помага во намалување на потисокот и е самоцентрична. Должина на работа, обложена со злато. Спирала на десната рака, пошироки флејти. 135 Степен точка агол. Светло Тело Калај слој на работниот дел. Применливо за дупчење во челик, леано челик легиран и нелегиран, сиво леано железо, графит, податливо леано железо. Анси Спецификации исполнети.

Основните својства

Додатоци на производот