Ouyoxi карго за искачување на мрежата на отворено дрво, најлонски камиони, приколка за камиони, игралиште тешки промени нето безбедност нето карго мрежно игралиште ис

Ouyoxi карго за искачување на мрежата на отворено дрво, најлонски камиони, приколка за камиони, игралиште тешки промени нето

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

▶ Заштита на мрежата за деца : Безбедносната мрежа не е лесна за пробивање, може да се користи за скали, балкон, прозорец, огради, кафези за миленичиња, да ги заштитите вашите деца миленичиња или да се користат за камиони за да спречите пад на товар ▶ Надворешно искачување на карго нето -големина : Растојание од мрежа : 8cm / 0.26ft; Дијаметар на јажето : 8мм / 0,026ft, должина*ширина : 1x1m до 3x4m опции за повеќекратни големини, може да се користи за искачување на возрасни / искачување на децата / безбедна заштита, поддршка за прилагодување. ▶ Искачување на нето природата : Полиамид со висока јачина на полиамидни влакна Специјален за искачување на јажето Дијаметар : 8мм / 0,026ft, должина*Ширина : 1x1m до 3x4m опции за повеќекратна големина, може да се користи за искачување на возрасни / качување по деца / безбедна заштита, поддршка за прилагодување. ▶ Искачување на нето природата : Полиамид влакна со висока јачина Полиамид Материјал специјален за искачување на дијаметарот на порите : 8cm/0.26ft; Искачување на нето-големина : Факултативно со мулти-големина (може да се прилагоди), ако бојата и големината што ви треба не се тука, можете да ни испратите е-пошта за контакт. во форма и големина што ги сакате без да влијаете на издржливоста на мрежата.

Основните својства

Product Name:
Climbing Net
Rope Coarse:
8mm / 0,026 ft;
Pore Diameter:
8cm/0.26ft;
Climbing Net Size:
multi-size optional (can be customized), if the color and size you need are not here, you can email us contact.
Climbing Cargo Net are suitable for use outdoors:
indoors can be used anywhere, or you can cut them into the shape and size you want without affecting the durability of the net.
When your kids' safety is at stake, you don't play around. That's why you'll appreciate this climbing rope ladder . Suitable for outdoor & indoor use, it gives your youngsters countless hours of active fun & healthy exercise.:
Best of All, It's Far Stronger Than Any Other Children's Climbing Rope We've Seen:
So, you can let your kids play to their hearts' content, knowing they're safe & secure.:
Rope Netting Climbing Multi-use:
balcony railing stairs safety banister stair balconies patio protection decoration; site fence; isolation truck cargo cover.
➯Tips:
[1] Due to manual measurement, please allow 1-3cm error and make sure you don't mind before ordering.:
[2] The picture is for reference only, please refer to the object. Due to the different understanding of the spotlight and the color o :

Додатоци на производот