Doitool 5 парчиња ветровитоидни облеки закачалка повеќенаменска закачалка за закачалки за закачалки вратоврска за решетки за закачалки што висат закачалки за закача?

Doitool 5 парчиња ветровитоидни облеки закачалка повеќенаменска закачалка за закачалки за закачалки вратоврска за решетки за закачалки

Това е достапна
DEN 291.04
Количина на стоки:

Хангер за облека за палто- Ергономски дизајн со цврста структура, закачалката е практична и декоративна закачалка за палто Закани за облека за гардероба- Тие се изработени од врвен материјал, здрав и компактен, не е лесен за деформирање и не е лесен за оштетување. Закани за панталони- Дизајн на едноставен стил, елегантен и моден изглед, закачалката е разноврсна и практична. Rack Rack Rack- закачалките имаат и мали куки за висечки панталони, и мали клипови за фиксирање на вашите крпи и дизајн на жлебови за виси елек. Хангар за облека за домаќинства-Пластични закачалки со исклучителна изработка, издржлива и лесна, не е лесна за носење, ја поддржуваат вашата употреба. Хангер за облека за палто- Ергономски дизајн со цврста структура, закачалката е практична и декоративна закачалка за палто. Закани за облека за гардероба- Тие се изработени од врвен материјал, здрав и компактен, не е лесен за деформирање и не е лесен за оштетување. Закани за панталони- Дизајн на едноставен стил, елегантен и моден изглед, закачалката е разноврсна и практична. Rack Rack Rack- закачалките имаат и мали куки за висечки панталони, и мали клипови за фиксирање на вашите крпи и дизајн на жлебови за виси елек. Хангар за облека за домаќинства-Пластични закачалки со исклучителна изработка, издржлива и лесна, не е лесна за носење, ја поддржуваат вашата употреба. Пакетот вклучува карактеристики на 5 × закачалки -Материјал : Пластични крпи Хангер -Боја : Скај -сина банда за елек -Големина : 37.

Основните својства

Додатоци на производот