Acogedor 12v/24V Автоматски PWM Контролер За Соларно Полнење, СО LCD Дисплеј, Двојна USB Порта, Регулатор На Батерии Со Соларен Панел, Потпорна Киселина, Литиум Јон, Батерија Lifep

Acogedor 12v/24V Автоматски PWM Контролер За Соларно Полнење, СО LCD Дисплеј, Двојна USB Порта, Регулатор На Батерии Со Соларен Панел,

Това е достапна
DEN 241.44
Количина на стоки:

ГЛАВНА ЦЕЛ : Ви Помага автоматски да управувате со работата на соларниот панел и батеријата со вграден индустриски микроконтролер, компатибилен со напон на системот 12 V 24 V Двоен USB ИЗЛЕЗ : 3 нивоа pwm управување со полнење со двојни ИЗЛЕЗИ НА USB интерфејс, 5 V/2,5 а (максимум), што може да полни мобилни телефони, таблети, Компјутери. ЗАШТИТА на КОЛОТО : со прекумерна струја, краток спој, обратно поврзување, заштита од низок напон и преполнување, безбедно работење и продолжено траење на батеријата. 3 НИВО PWM ПОЛНЕЊЕ : Усвојување брзо полнење, големо полнење и лебдечко полнење 3 фаза pwm прилагодување полнење, за да се постигне ефикасно и интелигентно полнење. ШИРОКА ПРИМЕНА : Погоден За системи за производство на соларна енергија, паметни домови, системи за соларна вентилација, кутии за соларна светлина, билборди и предупредувачки светла итн. Спецификација : Тип На Ставка : Поддржан Контролер За Соларно Полнење Тип На Батерија : Б1 : Кисела батерија 12в/24В (автоматска идентификација) Б2 : Литиум јонска батерија (литиумска батерија) 3 жици од 3,7 V=11,1 V B3 : Lifepov₄ батерија 4 жици од 3,2 V=12,8 V Системски Напон : 12v/24 V Автоматска адаптација Максимален PV Напон : До 23 V НА 12 V; До 46v При 24v Полнење Отсечен Напон : 14,4 V(Б1) 12,6 V(Б2) 14,6 V(Б3) празнење отсечен напон : 10,7 v(б1) 9v(Б2) 10v(Б3) напон за враќање на Прагот : 12,6 V((Б1) 10,5 V(Б2) 12v(Б3) Контрола На Светлината Вклучете ГО ПРАГОТ : фотоволтаичен Панел 8v Контрола На Светлината Исклучете Го Прагот : Фотоволтаичен панел 8 V USB излез : 2 насочен usb Излез, 5v/2.

Основните својства

Item Type:
Solar Charge Controller
Supported Battery Type:
B1:
Acid battery 12V/24V (automatic identification)
B2:
Lithium ion battery (lithium battery) 3 strings of 3.7V=11.1V
B3:
LiFePO₄ battery 4 strings of 3.2V=12.8V
System Voltage:
12V/24V automatic adaptation
Maximum PV Voltage:
Up to 23V at 12V; up to 46V at 24V
Charge Cut off Voltage:
14.4V(B1) 12.6V(B2) 14.6V(B3)
Discharge Cut off Voltage:
10.7V(B1) 9V(B2) 10V(B3)
Discharge Recovery Voltage:
12.6V((B1) 10.5V(B2) 12V(B3)
Light Control Turn on Threshold:
Photovoltaic Panel 8V
Light Control Turn off Threshold:
Photovoltaic Panel 8V
USB Output:
2 way USB output, 5V/2.5A (maximum)
Standby Current:

Додатоци на производот