Сепаратор за Вода за масло, Регулатор На Притисок На Филтерот За Воздух, Стапица За Сепаратор За Вода За Масло Компресор За Воздух Компресор За Воздушна Четка За Ко?

Сепаратор за Вода за масло, Регулатор На Притисок На Филтерот За Воздух, Стапица За Сепаратор За Вода За Масло Компресор За Воздух Компресор

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

Лесно Ракување : за да го промените притисокот на гасоводот, прво извлечете го рачното тркало, а потоа користете го средното пластично рачно тркало за да добиете каков било притисок во наведениот опсег Контролен Притисок : Компресорот За Воздух Под Притисок се користи за контрола на компонентите на притисокот и заостанатите. Како Да Работите : Филтерот За Воздух го користи притисокот на доводниот гас преку регулатор за рамнотежа на силата и олеснување. Работете Ефикасно : Зголемете го притисокот во насока на стрелките на часовникот и намалете го притисокот спротивно од стрелките на часовникот. Широко Примена : Сепараторот За Вода За Масло може да се користи во многу прилики, како што се компресори за воздух, пневматски алатки, уреди за поврзување со гас, за ефикасно филтрирање на влагата во воздухот. Спецификација : Материјал : Метална, Пластична Цевка За Спојување : 1/4 " Работна Течност : Воздух Макс. Притисок : 9,9 Кгф/см2 Прилагодлив Опсег На Притисок : 0,5-9,0 Кгф/см2 Обезбеди Отпорност На Притисок : 1,5 Мпа Опсег На Работна Температура : 5-60 Степен пакетот вклучува : 1 х Филтер За Воздух Регулатор На Стапица За Влага Компресор Забелешка : ве Молиме имајте предвид дека новиот тип и стариот тип на овој производ ќе бидат испратени по случаен избор и проверете дали нема да ви пречи пред да нарачате.

Основните својства

 :
Material:
Metal, Plastic 
Joint Pipe Bore:
1/4 
Operating Fluid:
Air 
Max. Pressure:
9.9kgf/cm2 
Adjustable Pressure Range:
0.5-9.0Kgf/cm2 
Ensured Pressure Resistance:
1.5MPa 
Operating Temperature Range:
5-60Degree 
Package includes:
 
1 x Air Filter Regulator Moisture Trap Compressor :
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Додатоци на производот