3/4 - 10х2 1/4 Завртка За Контрола На Затегнување А490 Челик в/ А563 Дх Тешка Шестоаголна Навртка &засилувач; Ф436 Мијалник, Тркалезна Глава, Обична Завршница

3/4 - 10х2 1/4 Завртка За Контрола На Затегнување А490 Челик в/ А563 Дх Тешка Шестоаголна Навртка &засилувач; Ф436 Мијалник, Тркалезна

Това е достапна
DEN 1139.20
Количина на стоки:

Познат и како Завртки За Извртување Структурни Завртки Со Висока Јачина. Се состои од 1 завртка, 1 навртка и 1 мијалник, претходно собрани. Прикажани на сертификација документација како 1 многу број. Познат и како Завртки За Извртување. Структурни Завртки Со Висока Јачина. Се состои од 1 завртка, 1 навртка и 1 мијалник, претходно собрани. Прикажани на сертификација документација како 1 многу број. Предности На Завртката За Контрола на затегнатоста : обезбедена Е Соодветна напнатост сигурни и Повторливи резултати Може да се користат во смолкнување или во напнатост инсталација На еден човек на едната страна од структурата електричниот клуч со Мала тежина може Да инсталира повеќе дијаметри Брза и лесна инсталација, без обележување на совпаѓање Не е потребен Намален шум на работното место.

Основните својства

Додатоци на производот