Продолжување на трепките Перница За Вратот Со Држач За Организатор На Полица И ЛЕСНА Лед Трепка Кревет За Трепки Перница Пресадена Потпора За Вратот Мек Држач За Ш?

Продолжување на трепките Перница За Вратот Со Држач За Организатор На Полица И ЛЕСНА Лед Трепка Кревет За Трепки Перница Пресадена

Това е достапна
DEN 768.00
Количина на стоки:

●Супериорен Материјал●полицата на овој комплет за продолжување на трепките е изработена од акрилик, кој е цврст и издржлив и има силна носивост Изработена од висококвалитетен фланелен и сунѓер, перницата е мека и удобна, а закривената површина е designedономски дизајнирана да го максимизира вклопувањето на вратот и да го ублажи заморот. ●Професионален Дизајн●Оваа перница за трепки за убавина и масата за калемење може да го ублажат заморот на вратот и да обезбедат удобна услуга за трепките. И има повеќе слотови за картички за складирање на разни алатки и производи, одржување на вашите предмети организирани и лесни за пристап. €LED Светилки●овој комплет за продолжување на трепките е опремен со LED светла, а универзалното црево може да се свитка и да се помести по желба, така што вашата работа за калемење нема слепи точки и е лесна за ракување. Во исто време, светлината е мека и нема да предизвика непријатност во вашите очи. ●Апликација●овој сет за продолжување на трепките е специјално дизајниран за продолжување на трепките. Овој потпирач за глава за спиење на грлото на матката е совршен за домашни салони и е уникатен подарок за девојки и жени. Quality Deversuration Нашите производи беа подложени на строги процедури за проверка на квалитетот за да се осигураат дека производите пуштени на пазарот се со висок квалитет.

Основните својства

Додатоци на производот