Каниту сребрена долната рака на долниот дел на задниот дел на држачите за држачи за држачи за алуминиумска површина анодизирана RV за замена на основата за замена н?

Каниту сребрена долната рака на долниот дел на задниот дел на држачите за држачи за држачи за алуминиумска површина анодизирана

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Fit : Овој дел за замена се вклопува само за заоблен хардвер на Sunchaser II Не одговара за домашен стандард 8500 или 9000 хардвер. Материјал : Направено од цврст алуминиумски блок CNC машина, површината се оксидира, што е поубаво и издржливо. Лесна инсталација : Директна замена за стариот или скршен. Централната дупка до центарот на дупката е 2 инчи. Пакет : 1x заграда на дното, завртка 2x. Fit : Овој дел за замена се вклопува само за заоблен хардвер на Sunchaser II. Не одговара за домашен стандард 8500 или 9000 хардвер. Материјал : Направено од цврст алуминиумски блок CNC машина, површината се оксидира, што е поубаво и издржливо. Лесна инсталација : Директна замена за стариот или скршен. Централната дупка до центарот на дупката е 2 инчи. Пакет : 1x заграда на дното, завртка 2x.

Основните својства

Додатоци на производот