Myghko издувен вентилатор, ултра тивка кујна за издувни гасови со бања со вентил за проверка против бек-проток, 4 инчи прозорец издувни вентилатори вентилатор вентила?

Myghko издувен вентилатор, ултра тивка кујна за издувни гасови со бања со вентил за проверка против бек-проток, 4 инчи прозорец издувни

Това е достапна
DEN 639.84
Количина на стоки:

Вентилатор за вентилација на домаќинството 4 -та - можеби сте свесни за вишок влага и каллив воздух доведуваат до слаб квалитет на воздухот и квалитет на животот Неопходно е да изберете високо-ефикасен вентилатор за издувни гасови со амортизери за вашата соба. Овој функционален вентилатор на издувните гасови на wallидот може да промовира циркулација на воздухот, да го однесе калливиот воздух и да одржува соодветна влажност и здравата околина за живеење. Високо-ефикасна изведба-Надградената високо-ефикасна моторна и стабилна рамка на вентилаторот може да го намали коефициентот на триење и бучавата за работа, да ги зголеми перформансите на вентилаторот за кујна и заштедите во електричната сметка ефикасно. Ултра тивок вентилатор за издувни гасови обезбедува тивка и ефикасна вентилација на издувни гасови на 122 cfm за да се елиминира влажноста, чадот од тутун и мирисите за готвење за да ја одржите вашата куќа да мириса свежа. Брзиот на издувните гасови и бранот на проток- мигко издув вентилатор со лесен и тенок ракав за амортизација на позадини, кој може да го прошири аголот на отворање на издувните гасови за брза елиминација на заматен и влажен воздух. Автоматско затворање на автоматско затворање на вентилот може да спречи чад, остатоци, прашина и мириси на јавниот грип од влегување во простории. Изградена со грижа - нашата посветеност да правиме работи што траат значи внимателно да ги извориме материјалите. Главната рамка се состои од водоотпорна рамка ABS, издржлив четкан панел, високо-ефикасен мотор, задебелени сечила од 7-вентилатори и приклучоци со висок стандард. Гарантира стабилност и издржливост на секој вентилатор на издувни гасови од Myghko.

Основните својства

Додатоци на производот