Вемун Виткачи 6 еез силиконски Железен Силиконски Железен Послужавник За Одмор Силиконски подлога за пеглање топла Даска За Пеглање Подлога За Одмор Ролери За Кос?

Вемун Виткачи 6 еез силиконски Железен Силиконски Железен Послужавник За Одмор Силиконски подлога за пеглање топла Даска За Пеглање

Това е достапна
DEN 582.40
Количина на стоки:

ПОВЕЌЕНАМЕНСКА СИЛИКОНСКА ПОДЛОГА ЗА ОДМОР ОД ЖЕЛЕЗО СИЛИКОНСКА ПОДЛОГА ЗА ОДМОР ОД ЖЕЛЕЗО СИЛИКОНСКА ПОДЛОГА ЗА САДОВИ ЗА ОДМОР ОД ЖЕЛЕЗО ТОПЛА ПЛОЧА ЗА ПЕГЛАЊЕ ИЗОЛАЦИОНА ПЛОЧА ЗА ИЗОЛАЦИЈА ОД ЖЕЛЕЗО ТОПЛА ЗАШТИТА ОДМОР : подлогата прифаќа силикон за храна, висока температура, нелеплива и ултра мека ЖЕЛЕЗО ТОПЛА ЗАШТИТА ОДМОР : Дизајниран Со виси дупка за компактно складирање. ПОДЛОГА за ПЕГЛАЊЕ : Изолационата подлога совршено се вклопува за рамно железо и служи подлога за одмор на масата од оштетување на преостанатиот дел. ИЗОЛАЦИОНА ТАБЛА : исто така корисна подлога за трпезариска маса за поставување садови и чаши. ЖЕЛЕЗНА ПОДЛОГА : Не мазната површина со подигната обезбедува место што не се лизга. Список на пакети 6 х Карактеристики на изолационата подлога-Материјал : Силикон. - Подлогата прифаќа силикон за храна, висока температура, нелеплива и ултра мека. - Изолационата подлога совршено се вклопува за рамно железо и служи подлога за одмор на масата од оштетување на преостанатиот дел . - Исто така корисна подлога за трпезариска маса за поставување садови и чаши. - Дизајниран со висечка дупка за компактно складирање. - Големина : 26,5 х 14 х 0,7 см/ 10,43 х 5,51 х 0,27 инчи.

Основните својства

Додатоци на производот