Zeberoxyz 10 парчиња/сет GT2 макара тркало 20 заби 5мм роди црн алуминиумски временски ремен за време

Zeberoxyz 10 парчиња/сет GT2 макара тркало 20 заби 5мм роди црн алуминиумски временски ремен за време

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

Материјал : GT2 тркало од макара направено од висококвалитетна алуминиумска легура, третман на оксидација на површината, трајна, фино изработка и голема точност на преносот Точен пренос : Без да се лизгате на работа, да имате постојан однос на менувачот. Непречен пренос, прецизен терен за заби, висока ефикасност на преносот, ефект на заштеда на енергија. Едноставна структура : лесна за инсталирање, лесен за склопување и расклопување; Тип на заби : 20 макара за време на време на ременот за заби, родена од 5 мм. Опсег на апликација : Се вклопува за ремен за временска ширина од 6мм, широко користен во машина за мелење, менувач на опрема, машина за дупчење, машина за хобирање или други прилики за пренос на машини. Спецификација на производот : Име на производот : 10 парчиња/сет GT2 макара тркало 20 заби 5мм роди црна алуминиумска временска ремен за време на појас за тајминг : 6мм/0,24inch Боја : Црна апликација : Се вклопува за појас за време на ширина од 6мм широко користен во машина за мелење, менувач на опрема, машина за дупчење, машина за хобирање или други прилики за преноси во машини за пренесување Содржина : Завртки M4 завртки 1pcs Ален клуч Ве молиме Забележете : Поради различни екрани на екранот и ефектите на осветлувањето, вистинската боја на предметот може да биде малку поразлична од бојата прикажана целата стока што ја продаваме се со добар квалитет и под испитување пред да бидат испратени.

Основните својства

Product Name:
10pcs/set GT2 Pulley Wheel 20 Teeth 5mm Bore Black Aluminum Timing Belt Idler Pulley for 3D Printer 6mm Width Timing Belt
Material:
Made of high quality Aluminum Alloy
Number of tooth:
20T
Bore Diameter:
5mm/0.2inch
Width of timing belt:
6mm/0.24inch
Color:
Black
Application:
Fits for 6mm Width Timing Belt
Widely used in milling machine, gear shaper, drilling machine, hobbing machine or other machinery transmission occasions:
Package Content:
10pcs GT2 20 Teeth 5mm Bore Synchronous Wheel:
20pcs M4 screws:
1pcs Allen Key:
PLEASE NOTE:
Due to different display screens and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown:
All merchandise we sell are in good quality and under examination before they are shipped.We will try our best to avoid any quality problem:
Any question or problem, do not hesitate to contact us,we will reply you within 24 hours:

Додатоци на производот