Електрична подлога за греење во Јосу, брзите влошки за греење за лоши 12 часа автоматско напојување за грчеви на вратот на вратот

Електрична подлога за греење во Јосу, брзите влошки за греење за лоши 12 часа автоматско напојување за грчеви на вратот на вратот

Това е достапна
DEN 705.44
Количина на стоки:

【Загревајте за кратко време】 Функција за брзо загревање за да го издржите студеното време и да се чувствувате удобно за кратко време, електричната подлога за греење ќе ве натера да се чувствувате топло во зима 【Премиум материјал】 Направен од премиум синтетички влакна и кадифен материјал, материјал, Оваа загреана подлога за душеци е мека кадифен, удобно вклопување, ретардант на пламен и дишење, ладно и топло, чувство . 【Работи со висока безбедност】 Електрична подлога за душеци може да биде темпирана за да се вклучи и исклучи, 12 часа автоматско напојување, постари лица и Децата се чувствуваат безбедно за употреба . 【Практично за зима】 Електричен душек лист е совршен за употреба на троседот или креветот во ладни ноќи, одржувајќи ве топло и удобно, исто така одличен избор за подароци за новогодишно за себе и вашите најблиски . 【 Треба да знаете】 Кога ќе се пренесе електричното ќебе, контролорот мора да биде изложен во удобна положба, не ставајте го под капакот или перницата и другите прекривки, а не во близина на други извори на топлина за да не го оштети контролорот со прегревање и да предизвикате несреќи . 【Загревајте за кратко време】 Функција за брзо греење за да го издржите студеното време и да се чувствувате удобно за кратко време, електричната подлога за греење ќе ве натера да се чувствувате топло во зима . 【Премиум материјал】 Направен од премиум синтетички Влакна и кадифен материјал, оваа загреана подлога за душеци е мека кадифен, удобно вклопување, ретардант на пламен и дишење, ладно и топло, чувство . 【Работи со висока безбедност】 Електрична подлога за душеци може да се вклучи за да се вклучи и исклучи, 12 часа автоматска моќност Исклучено, старите и децата се чувствуваат безбедно за употреба .

Основните својства

Item Type:
Electric Heating Sheet
Material:
Synthetic Fibre, Plush
How to Use:
1.Thisproductdoesnotneedgrounding:
2.Laytheelectricblanketflatonthebed,withoutthecontrollerendasthefootuseend,andonlylaythesheetormatontheblanket.Remembertoplacetheelectricblanketinthemiddleoftwolayersofcottonwoolorunderneaththecottonwooltopreventtheelectricblanketfromcreasingcausingoverheatingofthehipanddamagingtheelectricblanket.:
Beforegoingtobed,insertthepowerplugintotheACpowersupply(neverconnecttheappliancetotheDCpowersupply),pushthegeartohighgear,andtheindicatorlightonthecontrollerwillbeon,indicatingthatthepowerison.Undernormalcircumstances,itcanbepreheatedfor30‑60minutes,andwhenyougotosleep,youcanpushthegeartolowtokeepthetemperature,orputitinthepositionofofftostopheating.:
Package List:
1 x Electric Heating Sheet:
1 x English Manual:
Note:
1. It is strictly forbidden to use this by folding and energizing and creasing:
2. Do not fold up the electric blanket energized use:
3. :

Додатоци на производот