Скојоје Дрвен Држач За Лаптоп, Преклопен Дрвен Кревач За Лаптоп Прилагодлив Компјутер Дрвен Држач За MacBook За Биро Пренослив Универзален Држач За Лаптоп За Лаптоп С?

Скојоје Дрвен Држач За Лаптоп, Преклопен Дрвен Кревач За Лаптоп Прилагодлив Компјутер Дрвен Држач За MacBook За Биро Пренослив Универзален

Това е достапна
DEN 1057.60
Количина на стоки:

Безбеден и издржлив : дрвениот држач За лаптоп Скојое е изработен од висококвалитетно дрво, лесно може да издржи до 10 килограми, со лесен, преклопен и лесен за носење Прилагодлив : 6 прилагодливи агли, лесно можете да го поправите посакуваното држење на телото, ефикасно намалувајќи ја болката во вратот и болките во грбот. Лесен за користење : Нема потреба да се соберат, може да се користи директно. Нема да паднеш кога пишуваш. Многу е погоден за кревет, маса или поставен на колена. Заварување : Отворениот дизајн обезбедува добра вентилација и проток на воздух за подобро да спречите прегревање на вашиот лаптоп. Повеќенаменски : не само што е достапен не само За Mac Book, Microsoft Surface, Google Pixelbook, DELL XPS, HP, lenovo, Acer, Chromebo. Преклопен Дрвен Кревач За Лаптоп Прилагодлив Компјутер Дрвен Држач За Mac Book За Биро Пренослив Универзален Држач За Лаптоп За Лаптопи Со Повеќе Агли За Лаптопи до 15,6 инчи.

Основните својства

Додатоци на производот