Организатор на пилули на Naturetouch, 7 оддели за пилули, преносна кутија за пилули за жени и мажи, преносен диспензер за виткање пилули со двоен капак за апчиња/витамин/р?

Организатор на пилули на Naturetouch, 7 оддели за пилули, преносна кутија за пилули за жени и мажи, преносен диспензер за виткање пилули

Това е достапна
DEN 207.84
Количина на стоки:

【Безбедносен материјал】 Овој организатор на пилули е изработен од цврста храна PP NAD BPA бесплатен материјал, затоа, тој е без мирис и безбедност за држење апчиња и додатоци 【Двојна заштита】 Овој случај на магнетна пилула има двојна заштита за вашите апчиња. Првата заштита е цврста и стабилна транспарентна спојки кои помагаат во одделите 7 оддели, можете да видите кои апчиња внатре без отворени затворачи. Втора заштита е дека функцијата за преклопување им помага на апчиња да избегнуваат да бидат изложени на директна сончева светлина. 【Кога да се користи】 Овој организатор на лекови е одличен избор за патување и дневна употреба. Тој е преклопен и има 7 решетки внатре. Можете да ги ставите апчиња наместо да носите различни шишиња со пилули. 【Големина на производот】 кутијата со пилули е 3,77 '' x 2,6 '' x 0,86 '' (L x w x h). Помал е од кој било вид на i Phone, лесно ставен во торба и џеб. 【Нашиот бренд】 Краток, но прилично комплициран. Обезбедуваме краток и убав изглед надвор, но со премиум и функционален дизајн за зголемување на искуството на клиентите во нашиот производ. 【Безбедносен материјал】 Овој организатор на пилули е изработен од цврста храна PP NAD BPA бесплатен материјал, затоа, тој е без мирис и безбедност за држење апчиња и додатоци. 【Двојна заштита】 Овој случај на магнетна пилула има двојна заштита за вашите апчиња.

Основните својства

Додатоци на производот