1 парчиња силиконска четка за шминка за чистење на четка за чистење влажна суво двојно употреба четка чистачка мечка во форма на коместична алатка за миење четка, ж?

1 парчиња силиконска четка за шминка за чистење на четка за чистење влажна суво двојно употреба четка чистачка мечка во форма на коместична

Това е достапна
DEN 1457.60
Количина на стоки:

Ефикасно решение -Рапидно отстранете го прав и брзо префрлете се на следната боја со вашата омилена четка Алатката за чистење без хемикалии-обезбедува нежен начин за отстранување на течности, креми, прав и основа додека го продолжувате животот на вашиот комплет за професионални алатки за убавина!. Совршен подарок за loversубителите на шминка - вие сте обврзани да ги импресионирате пријателите со овој симпатичен комплет, што им овозможува да поминат создавање убава шминка и помалку време миење на четките. Флексибилен дизајн на силиконски мечки-уникати 2 во 1 силиконска четка, не само чистете ги четките со вода, туку и може да го отстрани сувиот прашок за очила со сунѓер внатре. Подлогата за печење и еднократно-подлогата може да се отстрани, измие и да се постави за сушење кога е потребно. Ефикасно решение -Рапидно отстранете го прав и брзо префрлете се на следната боја со вашата омилена четка. Алатката за чистење без хемикалии-обезбедува нежен начин за отстранување на течности, креми, прав и основа додека го продолжувате животот на вашиот комплет за професионални алатки за убавина!. Совршен подарок за loversубителите на шминка - вие сте обврзани да ги импресионирате пријателите со овој симпатичен комплет, што им овозможува да поминат создавање убава шминка и помалку време миење на четките.

Основните својства

Size:
8.2x8.8x2.8cm.
Color:
Pink.
NOTE:
Due to the light and screen setting difference,the item's color may be slightly difference from the pictures.:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.:
Package Including:
1pc*2 in 1 makeup brush cleanser:
Package Including:
1pc*2 in 1 makeup brush cleanser :

Додатоци на производот