ИЗВЕДУВАЕ НА ПАТУВАЕ НА ПАТСА 1PC21 ПРИСТАП ПОДАТОЦИ МАСЛОВИ МАРКИ МАРКИ Прв неделен Организатор на диспензери за додатоци за патувања: Ден на лекови Ден дневно џебн?

ИЗВЕДУВАЕ НА ПАТУВАЕ НА ПАТСА 1PC21 ПРИСТАП ПОДАТОЦИ МАСЛОВИ МАРКИ МАРКИ Прв неделен Организатор на диспензери за додатоци за патувања: Ден на

Това е достапна
DEN 136.96
Количина на стоки:

Организатор 3 пати на ден- за складирање на лекови, витамин, додаток, дневно, таблети, итн Организатор AM PM Организатор на таблети е од, издржлив и безбеден за употреба. Контејнер за потсетување- Запечатување, не е лесно да се биде влажен, да се обезбеди ефикасност. Нафта кутија- дизајн на покритие, за да можете да земете погодно. Список на пакети 1 x Неделен Организатор Карактеристики- Материјал : . - Дизајнот на одделот им овозможува на вашиот да биде добро организиран и складиран. - Дизајнот од 21 мрежа може да складира во вредност од една недела. - Корицата е погодно за да се олесни идентификувањето на складираните лекови. - Може да се користи не за лекови, туку и за мали предмети. - Капакот може да се подигне директно, а може да се извади директно. Организатор на информации за стоки 3 пати на ден за складирање на вашиот неделен или дневно. Потоа, нашата кутија за складирање е внимателно дизајнирана за вас. Fish Oil кутија мала и исклучителна, носете ја со себе до какви било несреќи.

Основните својства

Додатоци на производот