Бамбус Стапчиња За Јадење За Повеќекратна Употреба, Јапонски Дрвени стапчиња за јадење безбедна машина за Миење садови за Повеќекратна употреба, Фенси, долг симпа?

Бамбус Стапчиња За Јадење За Повеќекратна Употреба, Јапонски Дрвени стапчиња за јадење безбедна машина за Миење садови за Повеќекратна

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

Висок Квалитет-Овие стапчиња за јадење се направени од природен бамбус и се лесни, што ги прави лесни за употреба Дизајни-Изберете од различни стилски дизајни за да одговараат на вашата пригода. Лесно За Чистење-Едноставно исплакнете со топла вода и исушете. Тие се подготвени повторно да ги користат следниот пат кога ќе ви требаат. Висок Квалитет-Овие стапчиња за јадење се направени од природен бамбус и се лесни, што ги прави лесни за употреба. Дизајни-Изберете од различни стилски дизајни за да одговараат на вашата пригода. Лесно За Чистење-Едноставно исплакнете со топла вода и исушете. Тие се подготвени повторно да ги користат следниот пат кога ќе ви требаат. Барате цврст и стилски пар стапчиња за јадење? Не гледајте подалеку од Стапчиња за Јадење од Бамбус. Нашите природни стапчиња за јадење од бамбус се еднократно и достапни во различни дизајни за да одговараат на вашиот вкус. Тие се исто така лесни, што ги прави лесни за употреба.

Основните својства

Додатоци на производот