Послужавник за биро Happyyami Керамички Послужавник За Накит Сад За Ситници Керамички Занает Зајаче Прстени Нараквици Обетки Послужавник За Облекување Маса За Склади?

Послужавник за биро Happyyami Керамички Послужавник За Накит Сад За Ситници Керамички Занает Зајаче Прстени Нараквици Обетки Послужавник

Това е достапна
DEN 238.56
Количина на стоки:

Керамички занаети послужавник за накит за зајаци елегантно ја прикажува вашата колекција накит Одличен занает, внимателно до секој детал за да му дадете шик и елегантен изглед. Погоден за десктоп, маса, витрина, продавница, дом, продавница за накит и многу повеќе. Може да се користи за прикажување на вашите накит, многу удобен и практичен. Користете врвен керамички материјал направен, многу издржлив и не е лесен за оштетување. Опис дали сеуште барате деликатна и модна керамичка фиока за накит? Дали сте во потрага по цврста, доверлива решетка за накит што може да изврши повеќе работи одеднаш? Ако одговорот е да, не гледајте повеќе! Нашите стилски керамички занаети послужавник за накит за зајаци мора да ја задоволат вашата потреба. Тоа е најдобриот избор за вас. Карактеристики-Боја : Избрана Боја.- Материјал : Керамика.- Големина : Околу 14.- Користете премиум керамички материјал направен, многу издржлив и не е лесен за оштетување.- Може да се користи за прикажување на вашите накит, многу удобен и практичен.- Погоден за десктоп, маса, витрина, продавница, дом, продавница за накит и многу повеќе.- Керамички занаети послужавник за накит за зајаци елегантно ја прикажува вашата колекција накит.

Основните својства

Додатоци на производот