UPKOCH 12 парчиња Со Избрани Најлонски Садови Со Топчести Садови За Садови За Миење Садови Удобни Влошки За Чистење Сунѓер За Бања Садови За Чистење Садови Најлонски С?

UPKOCH 12 парчиња Со Избрани Најлонски Садови Со Топчести Садови За Садови За Миење Садови Удобни Влошки За Чистење Сунѓер За Бања Садови

Това е достапна
DEN 359.20
Количина на стоки:

ЧЕТКИ ЗА ТЕНЏЕРЕ ЗА КУЈНАТоа не зазема простор и е погодно за складирање, ви донесе многу погодност ДОЛГА РАЧКА КУЈНА четка четката за чистење е изработена од материјал, не е лесна за деформација, што е издржливо и практично. ЧЕТКА ЗА ПЕРЕЊЕ ТЕНЏЕРЕЧетка За Чистење Садови е лесна и удобна за употреба, и нема да зазема многу простор за складирање. КУЈНА ЧИСТЕЊЕ сунѓероваа четка може да чисти садови, мијалник, тенџере, тава, тава од леано железо, бања или друга фиксна опрема. ПРОЗОРЕЦ ПЕСНА ЧЕТКИ четката за чистење е изработена од материјал, кој е издржлив и практичен. ЧЕТКИ ЗА ТЕНЏЕРЕ ЗА КУЈНАТоа не зазема простор и е погодно за складирање, ви донесе многу погодност. ДОЛГА РАЧКА КУЈНА четка четката за чистење е изработена од материјал, не е лесна за деформација, што е издржливо и практично. ЧЕТКА ЗА ПЕРЕЊЕ ТЕНЏЕРЕЧетка За Чистење Садови е лесна и удобна за употреба, и нема да зазема многу простор за складирање. КУЈНА ЧИСТЕЊЕ сунѓероваа четка може да чисти садови, мијалник, тенџере, тава, тава од леано железо, бања или друга фиксна опрема. ПРОЗОРЕЦ ПЕСНА ЧЕТКИ четката за чистење е изработена од материјал, кој е издржлив и практичен. Пакетот Вклучува 4 х Карактеристики на четки За чистење-четката за чистење е изработена од материјал, не е лесна за деформација, што е издржливо и практично.

Основните својства

Додатоци на производот