Linkstyle Автомобил Контролна Табла Таблета Монтажа, Автомобил Држач За Таблети Со Вшмукување Чаша, Шофершајбната Автомобил Таблет Монтирање, Таблет Автомобил Монтир?

Linkstyle Автомобил Контролна Табла Таблета Монтажа, Автомобил Држач За Таблети Со Вшмукување Чаша, Шофершајбната Автомобил Таблет

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

КРСТ КОМПАТИБИЛЕН : држачот за цртичка на прозорецот работи добро за подлога и други 7 -15 инчи телефон или таблети Овој држач за држач за таблети за автомобили е компатибилен за i Pad Pro 10.7/ i Pad Mini/ i Pad Air/ i Pad 4/3/2; За Samsung Galaxy Tab 3 4 pro забелешка 7.1; за таблетот Sony Xperia Z/Z2, итн. (Забелешка : не секоја таблета е компатибилна, проверете ја големината на таблетот што е соодветна. ДОСТА РОБУСНО ВШМУКУВАЊЕ : Вшмукување што може Да се Пере со специјално лепливо лепило, не грижете се дали ќе оставите траги или лепак на која било површина. Со копче за притисок за заклучување, овој држач за автомобил за таблетот ќе залепи токму таму каде што ќе го ставите дури и на трнлив пат. (ЗАБЕЛЕШКА : не е погоден за кожна површина . ПРИЛАГОДУВАЊЕ СО ПОВЕЌЕ АГЛИ : продолжениот држач за таблети може да се прошири до ** инчи за да ги задоволи вашите различни потреби за големина. Држачот за таблети има вртлива топка за спојување од 360 степени и вртлива флексна рака од 180 степени за да ви даде прилагодени агли на гледање и позиционирање. Лесно добијте совршено искуство за гледање филм додека гледате филмови, читате и слушате музика во движење. ЗАШТИТНО И БЕЗ ПРОБЛЕМИ ПОЛНЕЊЕ : Поради меката подлога за сунѓер на клипот, држачот за таблети за автомобил го штити вашиот таблет или телефон од гребнатини и нерамнини.

Основните својства

Додатоци на производот