ФАВОМОТО МОП ПЕРЦЕЛАНСКИ ПЛАСНИЦИ ПОДГОВОРНИ МОП РОТИРАЕ НА МОП ТРИАНГУЛАРНА ЧИСТ МИНИ МОП Wallид Моп Ченил МОП Телескопска шипка стакло за миење садови Телескопск?

ФАВОМОТО МОП ПЕРЦЕЛАНСКИ ПЛАСНИЦИ ПОДГОВОРНИ МОП РОТИРАЕ НА МОП ТРИАНГУЛАРНА ЧИСТ МИНИ МОП Wallид Моп Ченил МОП Телескопска шипка стакло

Това е достапна
DEN 199.84
Количина на стоки:

Продолжен столб : Дизајн на полнење на пол, не треба да се наведнувате, да се протегате или пресврти, удобен за чистење на домот Телескопски столб од пол : Совршен и неопходен за вашиот дом и семејство како дневна алатка за чистење на домаќинствата. МОП за када : Кога ги ставате главата на шипката и четката, таа ќе стане прилагодлива рачка за чистење на површината каде што не можете да стигнете со рака. Чистач на подот на плочки : Секое кружно чистење, а главата на МОП може да се отстрани и измие рака. Ротатибилен триаголник МОП : Секоја чистење, а главата на МОП може да се отстрани и мие со рака. Пакетот вклучува карактеристики за телескопски пол на 1 X од 1 x - Ергономскиот триаголник формат ви овозможува да се длабоко во аглите на просторијата и лесно да ги извадите капките за заробени или чистење прашина за дома. - Совршен и неопходен за вашиот дом и семејство како дневна алатка за чистење на домаќинствата мала алатка за чистење. - Флексибилната рачка значи дека веќе не сте ограничени на незгодна ригидна четка, наместо тоа, да го наведете за да достигне под тешкиот столб за продолжување на мебелот. -Материјал : Пластичен, систем за чистење на подот на Ченил. -Сиза : околу 97.

Основните својства

Додатоци на производот