WXXGY Корпа За Отпадоци Квадратна Корпа За Отпадоци Изработена Од Издржлива Пластична Практична Кутија За Складирање За Бања Кујна Или Оставата, Чајната Кујна/Розов?

WXXGY Корпа За Отпадоци Квадратна Корпа За Отпадоци Изработена Од Издржлива Пластична Практична Кутија За Складирање За Бања

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

Повеќекратна Употреба : Користете Го Како Бања, Канти за Отпадоци во Спалната Соба или Како Канцелариски Канти за Отпад, Функционалниот Дизајн Овозможува Употреба во Секоја Просторија Издржлив Лесен За Чистење : Издржливиот Материјал Лесно Се Чисти, Со Толку Многу Достапни Бои, Ќе Сакате По Една Во Секоја Соба од Вашата Куќа!. Модерно Десинг : Корпата За Отпадоци Може Да се Користи И како Бања или Канцелариска Канта, Што Ќе Ви Овозможи Да Уживате Во Нејзината Насекаде. Информации за производот : Големина 21х17, 5хх28см, Боја / Розова/Светло/Сина/Темна 12Л. Квалитетни Материјали : Бидејќи Робусната Пластика Се Користеше Како Материјал за Оваа Корпа За Отпадна Хартија, Таа Е Речиси Неуништлива. Спецификации : Име : Пластична Канта За Отпадоци Материјал : Материјал Ппцапацитет : 12бојка : Сива/Розова/Светло/Сина/Темнодимензија : 21Х17, 5хх28смноте : Ве Молиме Не Користете Зашилени Или Остри Алатки за Да Го Отворите Пакетот и Далеку од Остра Зашилена Работа.Ние Рачно Мериме, Може Да Има Грешка од 1-3 см, Ве Молиме Преовладувајте Во Натура.Редовно Бришете Ја Со Сува Крпа за Да Остане Сјајна.Бојата Може Да Има Грешки поради Светлината.Времето на испорака Е Обично 15-25 Дена. Ако Не Сте Го Добиле Купениот Производ Во Рок Од 30 Дена, Ве Молиме Контактирајте Не На Време, Ние ќе Се Обидеме Да Го Решиме за Вас.

Основните својства

Додатоци на производот