Jiaw 6 ролна лента за трепки за трепки Лепило за ладење на трепкање на ткаенина за издвојување на лента за издишување на микропор за ткаенини за опрема за продолжувањ?

Jiaw 6 ролна лента за трепки за трепки Лепило за ладење на трепкање на ткаенина за издвојување на лента за издишување на микропор за ткаенини

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

Квалитетен материјал : Овие поставени цевки за стапчиња за стапчиња се украсени со дијамант од смола за убав и привлечен изглед; Цевката за стапче од трепкање е изработена од полипропилен, со транспарентен изглед, лесен и не е лесен за пробивање; Четката за маскара е изработена од квалитетно влакно, што е меко и удобно за употреба Преносен за носење : Големината на дијамантската празна цевка за трепки и стапчето е мало и може да се стави во козметичка торба или џеб без да заземате многу простор, и можете да ја носите каде и да одите, како на пример да излезете на вечера, патувањето , бизнис и така натаму. ❥quantity : 6 ролни, 1,2 см/0,47 инчи во ширина, секоја ролна приближно 9 m во должина, доволно за да ги задоволите вашите потреби. ❥material : лентата за камшик направена од флексибилен и супер тенок полиолефински филм и високо-влага што се промовираат акрилни лепила, дизајн со дупки за вентилација, дишење и пријателски за кожата, што ви дава удобно чувство ,. - Лесно да се работи : Лентата има добро лепило и лесно солза, може да се исечете на која било должина или форма што ви треба, да ги нанесете овие ленти на долните трепки пред апликацијата за продолжување на трепките. Овие дијамантски маскара со маскара со цевки се околу 12 x 1,2 см/ 4,72 x 0,47 инчи, оваа мала големина е погодна за нас да носиме пакет : 6 x ленти за продолжување на трепките Спецификација : Материјал : Не ткаени ткаенини Боја : Зелена+розова големина : 1,2 Функција CM/0,47 инчи : 1.

Основните својства

Material:
non-woven fabric
Color:
Green+Pink
Size:
1.2 cm/0.47 inch
Feature:
1.Our eyelash extension tapes are very lightweight and compact, portable to carry and store in your makeup bag or backpack, suitable for family, salon, travel, dating and so on. :
2.These breathable eyelash grafting tapes are suitable for grafting eyelash, lifting eyelids, fixing false eyelash and more, with moderate in stickiness, won't hurt your skin, nice gift for women, girls and families. :
3.Manual measurement, please allow slight errors on size. The colors may exist slight difference due to different screens. :

Додатоци на производот