Coheali 100 парчиња печурки за печурки за врзани за врзувачки дискови за врзувачки дискови лабави лисја на врзивни дискови за врзување на диск за врзување на пластично ?

Coheali 100 парчиња печурки за печурки за врзани за врзувачки дискови за врзувачки дискови лабави лисја на врзивни дискови за врзување

Това е достапна
DEN 191.84
Количина на стоки:

Прстенот за врзивно средство- прстените за врзивно средство може да се наредат флексибилно, лесни и удобни за, отстранување и замена на страниците за тетратки, без да се оштети хартијата Дискови за врзување на дискови- доволно врзива за да ги задоволите вашите дневни потреби за сликање и погодно за да ги свртите страниците. Пластични дискови за врзување на книгата за срце- изработени од ABS, лесни и мазни за да се осигурате дека страницата не се заглавува при вртење. Прстени за пластични врзива- Прицврстување на убав магацин за документи, картички за наставни програми, трудови и клучеви. Дискови за проширување на срцето- мултифункционални, тие се и практични заради нивниот дизајн. ДИСКСИНСКИ БИНДЕР РИНГ. Список на пакети 50 x Дискови за врзување на златни книги 50 x Сребрена книга за врзувачки дискови Карактеристики - Боја : Златен, сребрен врзивен диск за тетратка - Големина : околу 2,40x2.94x0 лабави лисја. - Материјал : прстен за врзивно средство за лаптоп со лабава со лабава - доволно количество, исполнете ги вашите повеќекратни потреби и ви помагаат да направите диск за класификација на документи за планер. - Во исто време, светлите бои можат да го привлечат вниманието на децата или студентите и да ги направат среќни што ги DIY своите проекти со повеќе болни врзувачки прстенести дискови.

Основните својства

Додатоци на производот