8 парчиња Комплети За Дупчалки За Нокти, Електрична Датотека За Нокти За Кутикули Од Волфрам Карбид За Нокти Акрилни Алатки За Уметност За Нокти Машина За Вежбање М?

8 парчиња Комплети За Дупчалки За Нокти, Електрична Датотека За Нокти За Кутикули Од Волфрам Карбид За Нокти Акрилни Алатки За Уметност За Нокти

Това е достапна
DEN 0.33
Количина на стоки:

Маникир И Педикир Топката Малку : топката мелење главата за полски дамки на ноктите или испакнатини на вистински нокти, чистење на страничните ѕидови и под ноктите и подготовка за пополнување Различни форми и големини се добри за отстранување на кутикулите, акрилно полирање на ноктите, обликување и чистење. Полирање На Нокти Со Гел За Кутикули За Педикир : Се Користи за отсекување и отстранување на мртвата кожа од рабовите на ноктите, полирање во рабовите на ноктите и отстранување на кристали за украсување на ноктите. Дупчалките за нокти се погодни за природни нокти и речиси сите гел нокти. Комплет Дупчалки За нокти : Се Користи за отстранување НА УВ ГЕЛ за нокти, акрилен гел, гел за продолжување итн., за да го измените лепилото за прелевање на работ на ноктите, дизајнот на главата на пченка ќе и помогне на околната кожа. Дупчалки за нокти поставени за акрилни гел ноктите се совршени алатки за салон за нокти, салон за убавина или личен педикир за маникир,самостојна уметност за нокти дома. Нокти Уметнички Маникир Алатки За Педикир : Исчистете ги ноктите од трошки и прашина, помогнете во чистење на длабоката површина на ноктите, лесно избришете ја дупчалката за нокти за акрилни нокти и така натаму. Датотеката за полирање со дупчалка може да се користи за маникир и педикир,чистење на кутикулите на ноктите, полирање совети за нокти, лесна за употреба. Дупчалка За Датотеки за нокти За Маникир : полирајте ги ноктите пред да нанесете гел за нокти и откако ќе ги отстраните гелите за нокти, правејќи го ноктот помазен и посјаен. Мелење глави алатки за ноктите салон се неопходни за ноктите работни места. Кутикулата вежба малку маникир педикир помага да се создаде усна на кутикулата, така што ќе можете лесно да ја отстраните мртвата кожа. Малку Пченка : Се Користи за отстранување НА УВ ГЕЛ за нокти, акрилен гел, гел за продолжување итн.

Основните својства

Item Type:
Nail Drill Bit
Material:
Tungsten Carbide
Quantity:
8pcs 
Package List:
8 x Nail Drill Bit:

Додатоци на производот