Kezers 8 /20 cm Skimming Blade, 0,3 mm сечило од не'рѓосувачки челик, нож за измазнување и нокаут, сув wallид, екструдиран алуминиум, издржлив wallид-табла, крајни капачиња со големо вли?

Kezers 8 /20 cm Skimming Blade, 0,3 mm сечило од не'рѓосувачки челик, нож за измазнување и нокаут, сув wallид, екструдиран алуминиум, издржлив

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

【Издржлив материјал】 Kezers Drywall Skimming Blade се изработени од куќиште од алуминиумско одделение, насликана сина боја, ви носи висока чувствителност и без напор кога се движите кал 【Лесен за употреба и чистење】 Поради ергономската дизајнирана рачка од алуминиум, тоа е лесен и лесен за држење, без лизгање и удобно, и кога ќе го завршите wallидот за лизгање, само треба да користите вода за да го измиете сечилото, лесно е да се исчисти, и лесен за складирање. 【Сечило од не'рѓосувачки челик】 Дебелина од 0,34мм сечило од не'рѓосувачки челик ве тера да можете да го обезмачувате сечилото да го изедначи метежот од сув wallид, гипс и други соединенија лесно. 【Идеални алатки за стружење wallид】 8 инчи/20 см долги сечилото за слабеење ви овозможуваат да го исцрпите wallидот без напор, големите области стружење со мазна, висока ефикасна. 【7 x 24 часа Услуга за клиенти】 Имаме професионална поддршка за услуги на клиентите. Секое прашање во врска со нашето сечило за слабеење, ве молиме контактирајте не без никакво двоумење преку е-пошта, ние ќе ви обезбедиме најдобра услуга по продажба во рок од 24 часа. 【Издржлив материјал】 Kezers Drywall Skimming Blade се изработени од куќиште од алуминиумско одделение, насликана сина боја, ви носи висока чувствителност и без напор кога се движите кал. 【Лесен за употреба и чистење】 Поради ергономската дизајнирана рачка од алуминиум, тоа е лесен и лесен за држење, без лизгање и удобно, и кога ќе го завршите wallидот за лизгање, само треба да користите вода за да го измиете сечилото, лесно е да се исчисти, и лесен за складирање.

Основните својства

Додатоци на производот