Црвена ламба за нега на кожата, подобрување на инфрацрвениот уреди за нега на светлина на кожата Отстранете ја болката 18 парчиња лесни чипови промовираат заздраву?

Црвена ламба за нега на кожата, подобрување на инфрацрвениот уреди за нега на светлина на кожата Отстранете ја болката 18 парчиња лесни

Това е достапна
DEN 1235.20
Количина на стоки:

Намалување на отокот : Инфрацрвената ламба за нега на кожата може да ја подобри циркулацијата, да ги прошири крвните садови и ефикасно да го намали локалниот едем и оток Одличен алуминиум : Инфрацрвена светлина за нега на кожата е изработена од алуминиумски материјал, цврст и здрав, безбеден и здрав, што е трајно за вас да го користите. Отстранете ја болката : Инфрацрвената ламба на кожата е корисна за да се намали локалното појавување на болка, да помогне да се забрза закрепнувањето на повредите, понатаму за да се промовира заздравувањето. Длабока пенетрација : Црвената ламба за нега на кожата може длабоко да навлезе во слојот на дермисот, помага да се подобри бојата на кожата и да се намали напрегањето на мускулите. 18 лесни чипови : Црвена светлина за нега на кожата усвои дизајн на лесни чипови од 18 парчиња, ефикасно подобрување на изгледот на кожата и ве прави да изгледате помлади. 18 Лесни чипови : Црвена светлина за нега на кожата усвоена дизајн на лесни чипови од 18 парчиња, ефикасно подобрување на изгледот на кожата и ве прави да изгледате помлади. Намалување на отокот : Инфрацрвената ламба за нега на кожата може да ја подобри циркулацијата, да ги прошири крвните садови и ефикасно да го намали локалниот едем и оток. Длабока пенетрација : Црвената ламба за нега на кожата може длабоко да навлезе во слојот на дермисот, помага да се подобри бојата на кожата и да се намали напрегањето на мускулите. Отстранете ја болката : Инфрацрвената ламба на кожата е корисна за да се намали локалното појавување на болка, да помогне да се забрза закрепнувањето на повредите, понатаму за да се промовира заздравување.

Основните својства

Item Type:
Infrared Skin Care Lamp
Material:
Aluminum
Light Chips:
18pcs
Voltage:
100-256V
Remote Control Battery Type:
1 x Button Battery
Remote Control Battery Model:
CR2025 (Included)
Remote Control Battery Capacity:
160mAh
How to Use:
Remove the bulb cover and install it on the clip base. After switching on the power s upply, click the remote control switch to turn on the light. Select different requireme nts according to your needs.:
Package List:
1 x Glasses:
1 x Skin Beauty Lamp :
1 x Remote Control :
1 x Manual:
1 x Clip Power Plug:
Note:
1. Do not use lights around water.:
2. Do not stare directly at the lights. :
3. Do not use near your eyes. :
4. No lamps for children under 13 years old and pregnant women.:

Додатоци на производот