JVC HD - 52G456 Тв Собранието Кафез Со проектор сијалица

JVC HD - 52G456 Тв Собранието Кафез Со проектор сијалица

Това е достапна
DEN 511.84
Количина на стоки:

Висококвалитетна компатибилна сијалица за ПРОЕКТОР ЗА JVC HD52 G456 Овие компатибилни светилки се идеални замени за фабрички оригинални светилки со високи цени. Овој производ е тестиран и потврден за ВАШИОТ JVC HD52 G456 проектор. висок квалитет на прифатлива цена замена светилка. 90 Дена гаранција. Висококвалитетна компатибилна сијалица за ПРОЕКТОР ЗА JVC HD52 G456. Овие компатибилни светилки се идеални замени за фабрички оригинални светилки со високи цени. Овој производ е тестиран и потврден за ВАШИОТ JVC HD52 G456 проектор. висок квалитет на прифатлива цена замена светилка. 90 Дена гаранција. Замена светилка ЗА JVC HD52 G456 проектор со висок квалитет компатибилен сијалица. Светилката за замена вклучува : - генеричко куќиште компатибилно СО JVC HD52 G456 проектор-висококвалитетна компатибилна Сијалица за Проектор компатибилната сијалица е направена од производителот на сијалицата за да ги исполни спецификациите и барањата за JVC HD52 G456 проектор и да врши слично на верзијата OEM сијалица. Нудејќи висок квалитет по прифатлива цена, овие компатибилни светилки се идеални замени за фабрички оригинални светилки со високи цени. Гаранција JVC HD52 G456 замена на проекторот светилки се целосно покриени под нашата 90-дневна гаранција, која штити од сите неисправни производи.

Основните својства

Додатоци на производот