Продолжени екстензии на охранливиот дожд, 2 пакувања Флексибилни пакети за продолжување на продолжување на олук за одводнување на дождовни води со завртки од 8 пар?

Продолжени екстензии на охранливиот дожд, 2 пакувања Флексибилни пакети за продолжување на продолжување на олук за одводнување

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Заштита на фондацијата : Ова продолжување на спуштање може лесно да се прошири од 21 инчи на 60 инчи, што помага да се пренасочи оштетувањето на дождовницата од фондацијата на вашиот дом кога е поврзано со спуштање Сплит дизајн : Нашиот продолжение на спуштање користи сплит дизајн, интерфејсот е изработен од обликување со инјектирање на ABS, нема да се раскине и пука, цревото користи висококвалитетно црево за материјал за PE, без бразда, без дупка, нема да пукне, издржливо. Флексибилен дизајн : Усвојување на сплит дизајн, во комбинација со флексибилноста на оваа екстензии на олук од олук, флексибилни, проширувачите на исцедокот може да бидат лесни за свиткување и одржување на формата. Лесно за инсталирање : Постојат две димензии на конектори за спуштање, 2 x 3 инчи и 3 x 4 инчи, што одговара на повеќето спусти надвор од куќите. Ако не ја знаете големината на домот на домот, можете да ја измерите пред да го купите. Решавање на проблеми : Користете ги нашите екстензии на олук за спуштање на дождовница подалеку од фондацијата на вашиот дом. Спречете оштетување на водата во вашиот дом. Флексибилното продолжување на олукот е лесно и лесно го прикачува на постојниот спуст. Ние, исто така, ќе ви дадеме завртки за да го задржите наставката за спуштање на место за да не се измие од дожд. Заштита на фондацијата : Ова продолжување на спуштање може лесно да се прошири од 21 инчи на 60 инчи, што помага да се пренасочи оштетувањето на дождовницата од фондацијата на вашиот дом кога е поврзано со спуштање. Сплит дизајн : Нашиот продолжение на спуштање користи сплит дизајн, интерфејсот е изработен од обликување со инјектирање на ABS, нема да се раскине и пука, цревото користи висококвалитетно црево за материјал за PE, без бразда, без дупка, нема да пукне, издржливо.

Основните својства

1. The hose could be extended from 21-58 2. With a split design, the ABS molding of the interface will not tear off and crack, and the PE hose features no crease, no hole, no cracking, and durability. 3. The extension could be suitable for 2*3 Inch and 3*4 Inch downspouts. 4. Package included 2 PCS downspout diverters and 8PCS screws. 5. Split Extension Design:
The rain gutter downspout extension features a split design that allows multiple units to be joined together for added length and increased versatility. Take out the products and sort them Sretch the tube on both side and install water inlet and outlet at both ends Put some screws through downspout pipes to hold them in place {} Compare with similar items

Додатоци на производот