Јузиои 50 Шумски Покани За Туширање За Бебиња, Покани За Шумско Зеленило За Шуми Пликови, Билети За Томбола За Пелени, Картички За Барање Книги, Покани За Шумски Сушт?

Јузиои 50 Шумски Покани За Туширање За Бебиња, Покани За Шумско Зеленило За Шуми Пликови, Билети За Томбола За Пелени, Картички

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

● СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА : Поканите мерат дарежлив 5 "х 7", пликовите се 5,2" х 7,2", картичките за томбола за пелени и картичките за барање книги се 2" х 3,5" + ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : Секое пакување Вклучува 50 двострани покани, 50 пликови и 50 налепници, 50 томбола за пелени, 50 картички за барање книги. ●ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН КАРТОН : сите картички се направени од тешка хартија со оценка од 300 грама на метар квадратен. Користењето пенкало за масло (трајно) ќе добие подобар ефект на пишување, бидејќи овие картички се направени од мазна уметничка хартија. Ако користите нормално пенкало, помирете почекајте малку додека не се исуши пишувањето. +ПОКАНИ за ШУМИ : поканите за Шуми се погодни за туширање на вашето бебе, забава за посипување бебиња. ● 100% ЗАДОВОЛСТВО НА КЛИЕНТИТЕ-Брза логистика и 100% услуга за враќање на средствата. Сите проблеми ве молиме контактирајте не, ние го цениме искуството за купување на секој клиент. 50 Шумски Покани За Туширање За Бебиња, Покани За Шумско Зеленило За Шуми, Пликови, Билети За Томбола За Пелени, Картички За Барање Книги, Покани За Шумски Суштества.

Основните својства

Додатоци на производот