Носење Кутија За Складирање За N Прекинувач, ЕВА Црна Пренослива Мултифункционална Заштитна Торба, Со Кабел За Податоци/Кален Филм/Заштитна Обвивка На Домаќинот, Д?

Носење Кутија За Складирање За N Прекинувач, ЕВА Црна Пренослива Мултифункционална Заштитна Торба, Со Кабел За Податоци/Кален

Това е достапна
DEN 1168.00
Количина на стоки:

ГОЛЕМ ПРОСТОР : торбата за складирање е доволно простор за складирање на вашата конзола за игри, картички за игри, контролери, ремени, кабли, слушалки, адаптери за напојување и други додатоци ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : куќиштето за складирање е изработено од надграден задебелен материјал ЕВА има светол и тврд изглед, а внатрешниот слој е изработен од фланелет против гребење. ЗАШТИТНА : еластичната гумена рамка на кутијата за складирање што носи се користи во торбата за да се амортизира и да се спротивстави на ударот наспроти силното истиснување и удар. Со професионален дизајн. ТРАНСПАРЕНТНА ОБВИВКА : заштитното куќиште има проѕирна заштитна обвивка на КОМПЈУТЕРОТ и е изработено од висококвалитетен, висококвалитетен компјутерски материјал кој апсорбира удари, лесен за инсталирање. ПРАКТИЧНО ЗА УПОТРЕБА : : торба разумен дизајн на просторот, двоен патент, постојат прегради, фина изработка. Дистрибуција на рачно јаже, лесно се отвора, носи. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Торба За Складирање : БОЈА НА ЕВА : Опсег На Црна Апликација : За Список На Пакети N Домаќини : 1 x Торба за Складирање 1 x Заштитна Обвивка 1 x Рачка Заштитна Кутија 1 x Кабел 1 x Рачно Јаже 1 x Зацврстена Мембрана 1 x Чиста Крпа 1 x Вискоза.

Основните својства

Item Type:
Storage Bag
Material:
EVA
Color:
Black
Application Scope:
For N Hosts
Package List:
1 x Storage Bag:
1 x Protective Shell :
1 x Handle Protective Case :
1 x Cable :
1 x Hand Rope :
1 x Toughened Membrane:
1 x Clean Cloth:
1 x Viscose :

Додатоци на производот