Влошни за нега на платина за нега на еднократна употреба на кревети - Водоотпорни, повторно употребливи и подлошки за кревети за инконтиненција - водоотпорен зашти?

Влошни за нега на платина за нега на еднократна употреба на кревети - Водоотпорни, повторно употребливи и подлошки за кревети

Това е достапна
DEN 207.84
Количина на стоки:

Оценета болница : На 34 x 52, овие големи влошки за кревети/под влошки штитат поголема површина од другите влошки Нашата болница ги оцени влошките за креветчиња за инконтиненција обезбедуваат поголема заштита од несреќи и излевање. Водоотпорен заштитник на душекот ги апсорбира сите течности, вклучувајќи урина, потење и служи како ефикасна подлога за заштита на мокрење во кревет. Премиум квалитет : Со ткаени винил поткрепа за постелнина и заштита на душеци, нашите влошки за еднократно кревети се слоевити за да ги заштитат душекот и чаршавите од влага и боење, одржувајќи ги чаршафите цела ноќ. Ова ја прави подлогата за креветот супер апсорбиран, чување течности, пиша или други излевања од постелнината и душекот. Удобно : Влошките за повторна употреба на инконтиненција се перат и исклучително удобни за пациентите кога користат како заштитник на инконтиненција. Материјалот на горниот дел од водоотпорна рампа на душекот е мека мешавина на природни и синтетички влакна. Останете суви : Влошките за инконтиненција што се перат може да се мијат многу пати и тие брзо да се исушат. Со нашите еднократно подложје, далеку е полесно да се направи брза промена на подлогата отколку на целиот долен лист. Исто така, со употреба на овие под -страници, влагата ќе ја апсорбира самата рампа. Ова го задржува пациентот сув и ги спречува душеците да бидат уништени. Заштита на квалитет : Чувајте ги вашите постелнини чисти секоја вечер со нашиот врвен квалитет на кревет за постери за стари лица, возрасни, деца, кучиња и миленичиња. Водоотпорна подлога за кревет е екстра издржлива и е направена да биде долготрајна. Заштитникот на подлогата за душеци е целосно доказ за истекување, што го прави погодно за медицински сестри и други даватели на медицинска нега, што ги прави идеални влошки за медицински кревети. Оценета болница : На 34 x 52, овие големи влошки за кревети/под влошки штитат поголема површина од другите влошки. Нашата болница ги оцени влошките за креветчиња за инконтиненција обезбедуваат поголема заштита од несреќи и излевање. Водоотпорен заштитник на душекот ги апсорбира сите течности, вклучувајќи урина, потење и служи како ефикасна подлога за заштита на мокрење во кревет. Премиум квалитет : Со ткаени винил поткрепа за постелнина и заштита на душеци, нашите влошки за еднократно кревети се слоевити за да ги заштитат душекот и чаршавите од влага и боење, одржувајќи ги чаршафите цела ноќ.

Основните својства

Додатоци на производот