Бестонзон Свадбена Торта Штанд Свадбена Торта Штанд 2 парчиња Проѕирен Акрилен Мраз помфрит Држач За Вафли Држач За Конуси За Снег Држач За Конуси Држач За Чаши За ?

Бестонзон Свадбена Торта Штанд Свадбена Торта Штанд 2 парчиња Проѕирен Акрилен Мраз помфрит Држач За Вафли Држач За Конуси За Снег Држач За

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

СУШИ РАКА РОЛНА ШТАНД : Акрилни материјали и парична казна изработка, издржливи и лесен за чување кога не е во употреба. ШТАНД ЗА КОНУС ЗА СЛАДОЛЕД : Специјално дизајниран за конуси и рачно валани суши за решавање на проблемот со складирање на конуси. ДРЖАЧ ЗА КОНУС : добар подарок за вашите пријатели и семејство кои поседуваат продавница за сладолед, тие ќе сакаат да го користат. ДРЖАЧ ЗА СЛАДОЛЕД СТОЈАТ : светлина, И можете да го извадите кога ќе имате пикник или забави на отворено. ДРЖАЧ ЗА ДРЖАЧ ЗА ПУКАНКИ : Не е лесно да се собори, ви носи поголема погодност во процесот на повеќе задачи. СУШИ РАКА РОЛНА ШТАНД : Акрилни материјали и парична казна изработка, издржливи. и лесен за чување кога не е во употреба. ШТАНД ЗА КОНУС ЗА СЛАДОЛЕД : Специјално дизајниран за конуси и рачно валани суши за решавање на проблемот со складирање на конуси. ДРЖАЧ ЗА КОНУС : добар подарок за вашите пријатели и семејство кои поседуваат продавница за сладолед, тие ќе сакаат да го користат. ДРЖАЧ ЗА СЛАДОЛЕД СТОЈАТ : светлина, И можете да го извадите кога ќе имате пикник или забави на отворено. ДРЖАЧ ЗА ДРЖАЧ ЗА ПУКАНКИ : Не е лесно да се собори, ви носи поголема погодност во процесот на повеќе задачи. Пакет Листа 2 х Карактеристики На Држачот За Сладолед-совршен држач за конус за сладолед за дома, тезги за храна и ресторан.

Основните својства

Додатоци на производот