Cabilock 4PCS MOP Hangers Бања за складирање на бањи за складирање на домаќинства за чистење алатки за чистење Организатор практични лавици за складирање на метри за домашна ?

Cabilock 4PCS MOP Hangers Бања за складирање на бањи за складирање на домаќинства за чистење алатки за чистење Организатор практични

Това е достапна
DEN 116.96
Количина на стоки:

Погодно е за висечка метла, четка, гребло, алатка и сл Лесен дизајн на инсталација, обезбедување на најдобра погодност. Лесен дизајн на инсталација, обезбедување на најдобрата погодност. Добра алатка за да го одржите вашиот дом чист и организиран. Изработено е од врвен материјал, издржлив и практичен за долгорочна употреба. Погодно е за висечка метла, четка, гребло, алатка и сл. Лесен дизајн на инсталација, обезбедување на најдобра погодност. Лесен дизајн на инсталација, обезбедување на најдобрата погодност. Добра алатка за да го одржите вашиот дом чист и организиран. Изработено е од врвен материјал, издржлив и практичен за долгорочна употреба. Опис Дали барате практична решетка за складирање на МОП? Дали сакате вашата бања повеќе нема да биде неуредна? Нашиот производ е вашиот најдобар избор. Изработено е од врвен материјал, издржлив и практичен за долгорочна употреба. Добра алатка за да го одржувате вашиот дом чист и организиран.- Изработено е од врвен материјал, издржлив и практичен за долгорочна употреба. Метла, МОП, гребло, алатка и сл .- Лесен дизајн на инсталација, обезбедување на најдобрата погодност.

Основните својства

Додатоци на производот